Zoeken in het horeca aanbod
Reset

Gratis Inschrijven

Bent u op zoek naar een horecaobject? Om u sneller van dienst te kunnen zijn kunt u zich hier GRATIS inschrijven.

AANBOD BUITENLAND

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Horeca Buitenl. te Koop provincie Telemark

16Picture(s)
536
Bent u op zoek naar een nieuw leven in Noorwegen en wilt u gelijk aan de slag in uw eigen goedlopende restaurant? Zoek dan niet verder.In een pittoresk dorpje in de prachtige provincie Telemark staat vlakbij een meer dit goedlopende restaurant te koop.Vorig jaar heeft het restaurant een renovatie gehad met nieuwe vloer, plafond en interieur. Ook het sanitair is aangepakt.
€370.000

Verkocht restaurant Oranjestad Eagle beach in het zonnige Aruba

J.E. irausquin Boulevard Oranjestad 64

13Picture(s)
0
Dromen zijn geen bedrog en kunnen voor u uitkomen.Klik voor video presentatie: "The Kitchen Table & Asi es mi Peru" Wegens pensioen gerechtigde leeftijd ter overname aangeboden zeer druk en goedlopend restaurant op 100 meter van het strand Eagle Beach in Oranjestad te Aruba. Bij het park Paradise Beach VillasDit horecabedrijf heeft twee formules in een pand.
Prijs op aanvraag

Zelfvoorzienende groene CO2 neutrale gastenverblijven te koop in Aspe

Poligono 7

3Picture(s)
296
Te koop Aspe, Alicante, Costa Blanca SpanjeAspe - Zelfvoorzienende “groene” CO2 neutrale bed & breakfast “ gastenverblijven ”  met camperplaatsen.Het terrein is volledig omheind, Er is een privé zwembad, openbare ruimte met keuken, 2 dames en 2 heren toiletten, 1 mindervaliden badkamer, 2 douches, wasbak en een afwasgelegenheid.
€275.000

Belgisch Restaurant aan de kust van Calpe gelegen op de promenade van

2Picture(s)
95
Dit mooie restaurant met een goede naam en kaart wordt u ter overname aangeboden omdat de huidige eigenaar volgend jaar 2021 met pensioen gaat!Overname prijs is gebaseerd op inventaris en aantoonbare jaarcijfers van de SL, zodat de investering in 2,5 jaar wordt terug verdiend, je kunt de SL overnemen via een overdracht bij de notaris naar keuze van de kopers.
€99.000

Spanje | Relleu, Casa Alta Vista Finca met restaurant & bar én wonen o

Carrer Evarist Manero Molla 2

2Picture(s)
855
Ter overname Spaanse Finca op een A-locatie met een lopend Restaurant & Bar en ruime woonaccommodatie in Spanje.Deze finca is onlangs gerenoveerd en het restaurant /  bar heeft een goede bestaande klantenkring.Het is om persoonlijke redenen te koop.Je kunt deze finca niet missen vanwege de perfecte locatie.
€375.000

Lid van de VMH Vakgroep Makelaars Horeca

Vakgroep Makelaars Horeca

Er zijn op dit moment geen eigenschappen op deze pagina vermeld. Probeer het later opnieuw.

Vergelijk aanbiedingen