Horecaruimte Rotterdam te huur

Object NR.:1045

geplaatst op 2019-05-18 18:15:50

Overzicht

Prijs
€4.800
Oppervlakte
500 m²
Type
Te Huur
Object Type
Lege Horecaruimte
QR Code

Object Omschrijving

MIH 2813 - 500 m2 gerenoveerde horecaruimte gelegen op Katendrecht te Rotterdam.
Oplevering medio november 2017. Het bekende, voormalige restaurant Wing Wah wordt geheel gerenoveerd en horecaklaar gemaakt.
De renovatie bestaat uit o.a:
Nieuwe elektra
Nieuw gastoevoer
Nieuwe vloeren
Nieuwe toiletten
Nieuwe plafonds
Nieuwe keukenvloeren / betegelde keuken
Nieuwe afzuigmotor
Nieuwe luchttoevoermotor
Nieuwe airco's
Nieuwe entree
Geheel afgestuukt 
Voorwaarden:
Renovatiekosten op aanvraag.
Huurcontract 5 jaar met een optie van 5 jaar.
Huurprijs per maand € 4.800, exclusief btw.
Huurgarantie borgsom 6 maanden.

Indien u interesse heeft en beschikt u  over voldoende vermogen dan  kunt u reageren via het antwoordformulier of via John Chow van de regio Rotterdam-Rijnmond: john@makelaarinhoreca.nl
 of telefoon 06 - 5170 7188.

Geschiedenis en toekomst van Katendrecht.
Zeemanskwartier, hoerenbuurt, Chinatown. Allemaal typeringen van Katendrecht uit de roemruchte historie. Na grote sociale problemen eind vorige eeuw zit de wijk weer sterk in de lift. De Kaap blijft nog altijd een belevenis. Na een grootscheepse renovatie, de bouw van nieuwe woningen en voorzieningen, en vooral de komst van creatieve ondernemers is de Kaap weer de ‘talk of the town’. Maar nu gaat het over de festivals, het theater, de SS Rotterdam, de restaurants en winkels op Deliplein en allerlei andere bijzondere initiatieven.
Wonen op de Kaap
Steeds meer mensen kunnen de Kaap aan. Logisch, want de Kaap wordt steeds mooier. Oude huizen worden opgeknapt en op allerlei plekken verrijst nieuwbouw. Ook de openbare ruimte krijgt een beurt waardoor alles groener wordt en ruimer lijkt. Je kunt je haast niet voorstellen dat het nog maar zo’n tien jaar geleden is dat verhuizen naar de Kaap voor veel mensen ondenkbaar was. Nu wil iedereen er wel wonen! Een avontuurlijk gebied vol historie en ruimte voor eigen initiatieven. En dat op steenworp afstand van het Rotterdamse centrum. Met een gevarieerd woonaanbod is er op de Kaap volop te kiezen als je zoekt naar ruimte midden in de stad.
Ondernemen op de Kaap
Roemrucht, spannend, creatief, vernieuwend. Het schiereiland Katendrecht is anders dan andere wijken. En dat trekt ondernemers aan die zich onderscheiden. Zij zorgen ervoor dat het zeemanskwartier van weleer ook nu weer een belevenis is. Met haar restaurants, café, theater en bijzondere shops is het Deliplein het kloppende hart van de Kaap. Maar op heel het schiereiland bouwen ondernemers aan het nieuwe Katendrecht: architecten, ontwerpers, fotografen, zakelijke dienstverleners en producenten. Ze zijn allen op de Kaap te vinden.

Prijs

  • Vraagprijs Exploitatie (GIH) : Op aanvraag
  • Huurprijs Bedrijfspand : 4800
  • Vraagprijs Bedrijfspand : N.v.t.

Locatie

  • Google Map

Zitplaatsen

  • Terras aanwezig? : Nee

Woning

  • Woning aanwezig? : Nee

Verplichtingen

  • Leveranciers : Nee
  • Speelautomaten : Nee

Map

Horecamakelaar

John Chow
John Chow
Zie horecaobjecten

Contact