Uw zoekresultaten

Café verkopen met behulp van een horecamakelaar

Makelaar in Horeca.nl kan met de aanwezige kennis, ervaring en persoonlijke begeleiding uw café verkopen op een betrouwbare manier. Wij bepalen samen met u de juiste verkoopstrategie. Makelaar in Horeca is aangesloten bij de Vakgroep Makelaars Horeca, wat ervoor zorgt dat uw bedrijf ook landelijk onder de aandacht wordt gebracht! Wij van Makelaar in Horeca bemiddelen en adviseren u graag tijdens het verkoopproces. Hierdoor bent u verzekerd van succes tijdens de onderhandelingen en kunt u met een gerust hart uw cafe verkopen aan de juiste bieder. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Bemiddeling bij café verkopencafe verkopen

Onze ervaren makelaars bemiddelen graag bij de verkoop van uw café in heel Zuid-Holland.
Wij kunnen u begeleiden en adviseren in het verkoopproces zodat uw café voor de juiste prijs en naar tevredenheid van beide partijen wordt verkocht.

Persoonlijke begeleiding in de verkoopfases

Om u nog beter van dienst te zijn, zal u persoonlijk door één van onze makelaars persoonlijk worden begeleid door de diverse verkoopfases.
Wij begrijpen heel goed dat het geen gemakkelijke beslissing is om uw café te verkopen.
Daarom willen wij u graag hierin begeleiden en adviseren zodat u de juiste keuzes maakt om uw café tegen een goede prijs te verkopen.

Tips bij café verkopen

  • Neemt u geen overhaaste beslissingen?
  • Tegen welke voorwaarden wilt u uw café verkopen?
  • Is uw personeel ingelicht over de verkoop van uw café?
  • Zijn er duidelijke afspraken gemaakt omtrent de verkoop?
  • Heeft u professionele hulp ingeschakeld in de vorm van een horecamakelaar?

Fases café verkopen

Tijdens de begeleiding zijn er drie belangrijke fases bij een café verkopen:

  1. De introductie van het café.
  2. De onderhandelingen over het café.
  3. De overdracht van het café.

U maakt kennis met onze organisatie door telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn en wat wij als bedrijf daarin voor u kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk een taxatie/waardebepaling door ons te laten uitvoeren.

Indien een concreet iemand geïnteresseerd is in uw café zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en deze partij extra informatie toe zenden. Indien de interesse concreet is zal er samen met uw aanwezigheid een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Wij zullen tijdens deze bezichtiging uw café op de juiste manier presenteren en de vragen van de geïnteresseerde juiste beantwoorden.

Na de onderhandelingen zal dan de daadwerkelijke overdracht onder toeziend oog Makelaar in Horeca en de notaris plaatsvinden.

Wilt u uw café verkopen met behulp van de kennis en expertises van onze makelaars? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail of neem telefonisch contact op via: 0183  615 183.

Vergelijk aanbiedingen