Uw zoekresultaten

Properties

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Katwijk | super leuk traditioneel cafe

Hoornesplein 45

5Picture(s)
75
Ter overname aangeboden. Altijd al een cafe willen runnen. Dit is de kans om het goedlopende cafe over te nemen.Het super gezellige traditionele cafe in het winkelcentrum Hoornes Passage ligt het midden en kan op twee manieren betreden worden. Vanuit de passage en de achterzijde als het winkelcentrum gesloten is.Het is een klein maar overzichtelijk cafe met veel mogelijkheden.
€39.500

Papendrecht | Super gezellig traditioneel cafe te koop

Oude Veer 5

5Picture(s)
65
Ter overname aangeboden dit traditionele cafe.Gelegen vlakbij het winkelcentrum van Papendrecht, ligt dit gezellige traditionele cafe. Aan de voorzijde is een klein maar gezellig gevelterras van zo'n 14 zitplaatsen. Dijk is autovrij gemaakt en dus hebben de terrasgangers geen last van verkeer. Binnen is er ruimte om te poolen en is er rondom dit poolbiljart diverse wandtafels met hoge krukken.
Prijs op aanvraag

Horecabedrijf gevestigd op toplocatie Delft

2Picture(s)
100
 Ter overname aangeboden drukke dagzaak in omgeving Delft.Gelegen aan de drukste snelweg A13 van Nederland ligt dit drukke horecabedrijf.  Per uur rijden hier ca. 5000 auto's en vrachtverkeer langs waarvan een gedeelte komt consumeren.Vanwege discretie wordt informatie uitsluitend via de telefoon verstrekt na bekend making NAW gegeven. Wij dienen discreet met deze opdracht om te gaan.
€200.000

Dordrecht | Restaurant Chez Heeren Jansen

Wieldrechtseweg 52

10Picture(s)
200
Restaurant te koop op toplocatie aan het water de Dordtsche kil. Restaurant "Chez Heeren Jansen" ligt verborgen achter een industriële muur van fabrieken en bedrijven welke via de A16 - N3 - N217 bereikbaar zijn.
Prijs op aanvraag

Family Fun Zone Tynaarlo A7 ca. 1000m2 horecaruimte te huur!

6Picture(s)
0
Gelegen aan de A7 Drachten Groningen ligt dit nieuwe ontwikkelde leisure pand. Wij zoeken voor onze opdracht gever Four-D een horecapartij die met een sterke formule een horecaruimte wil huren in het complex. Momenteel is het allergrootste deel verhuurd.
Prijs op aanvraag

Lelystad Te huur cascohorecaruimte op zeer drukke locatie Theaterkwart

Agorabaan

4Picture(s)
0
Te huur in het  stadshart | Theaterkwartier van nieuw ontwikkeld leisure centrum van Lelystad.Toeristische highlights in Lelystad!Een groener en gezelliger AgorahofAgorahof wordt straks een groener en gezelliger plein, met nieuwe bestrating, bomen en meer groen. We hopen daarmee dat Agorahof een plek is waar jong en oud graag samenkomen. Beeldkwaliteit speelt een grote rol bij deze ontwikkeling.
Prijs op aanvraag

Brandwijk | goedlopend jongerencafe met mogelijkheid voor brasserie e

Gijbelandsedijk 42

7Picture(s)
0
Gelegen aan een toeristische fietsroute ligt dit geweldige horecapand. Momenteel is het beperkt open (PUB/BAR) . Het achterste gedeelte is ingericht als plaatselijke pub en wordt super goedbezocht door de jongeren.De huidige eigenaren (beleggers) hebben het horecapand gekocht en geheel gestript en opnieuw gerenoveerd. Hierbij is alles aangepakt van gevel tot muren en vloeren plus de toiletruimtes.
Prijs op aanvraag

Populair eetcafe aan toeristische route in Heukelum

Gasthuisstraat 36

6Picture(s)
100
Ter overname aangeboden door Makelaarinhoreca.nl  Wonen en werken in een unieke en historische locatie. Gelegen als een fiets knooppunt aan de lingeroute vind u deze locatie, welke in 2020 onder handen is genomen.Hierbij zijn, buiten een frisse kleurstelling en dubbel glas, ook de toiletgroepen compleet vernieuwd.
€39.500

Ter overname horecazaak toplocatie Renesse

Korte Reke 4

6Picture(s)
300
Ter overname aangeboden door Makelaar in Horeca.nl B.V.Gelegen aan de Korte Reke, het horecaplein, in Renesse ligt dit geweldige horecabedrijf " HeerlijkZo".Toeristen en gasten.HeerlijkZo ligt aan de toegangsweg naar de Hoofdstraat van Renesse welke tevens lijdt naar de kustplaats Burg-Haamstede. Het restaurant bestaat al sinds 2014 en heeft een uitstekende naam.
Prijs op aanvraag

Gorinchem | te koop Lunchroom

Arkelstraat 33

5Picture(s)
114
Gelegen in het centrum van Gorinchem ligt deze goed bezochte lunchroom met een klein terras voor en aan de zijkant het pand.Het hoekpand is gunstig gelegen en valt erg op in deze winkelstraat. Op de begane grond is de bereidingsruimte en counter welke gemakkelijk te bereiken is vanuit de entree. Op de 1 ste verdieping is er een opslagruimte en de toiletgroep.
€2.250

Te koop Pannenkoeken restaurant

1Picture(s)
215
Ter overname aangeboden zeer druk pannenkoekenhuis. Ligt in de nabijheid van een zeer mooi en bekend kasteel waar in de omgeving veel campings liggen.Dit pannenkoekenhuis vormt te samen met andere horecagelegenheiden het hele jaar een trekpleister voor de vele toeristen en recreanten.Veel maken dan ook een fietstocht door de prachtige bossen die op steenworp afstand bewandeld kunnen worden.
€600.000

Zuid-Holland Strandpaviljoen met wateractiviteiten

1Picture(s)
300
Te koop aangeboden Makelaar in horeca horecamakelaardij:Strandpaviljoen met een seizoenexploitatie op een prachtige locatie aan het het Noordzee strand in Zuid-Holland.Type Horeca:StrandpaviljoenSoort/locatie:Het betreft hier de seizoens exploitatie met de inventaris, goodwill en opstallen. Op een unieke locatie aan de kust aan  Zuid-Holland.
Prijs op aanvraag

Sassenheim |IJssalon & Snackpaleis

Hoofdstraat 193

25Picture(s)
80
Ter overname aangeboden door Makelaarinhoreca.nl IJssalon met cafetaria!Gelegen in de Gezellige Hoofdstraat in een perfect gelegen hoekpand, ligt deze ijssalon en cafetaria.  Aan de toegang naar de drukke winkelstraat met diverse andere horecagelegenheden en tegenover de ingang van het Park ligt deze druk bezochte IJssalon en cafetaria.
€1.439 Per Maand

Verhuurd / Verkocht Grilltaria Kip & Ribs

Plein 25

11Picture(s)
0
Ter overname aangeboden nieuw fastfoodconcept horecabedrijf met veel verse producten.Gelegen aan het begin de winkelstraat in Werkendam ligt aan het plein van de Gemeente Werkendam deze schitterende cafetaria. De huidige investeerder / belegger heeft deze horecazaak compleet vernieuwd en verbouwd naar de huidige eisen van de overheid en de gasten.
Prijs op aanvraag

Zeer goedlopende Cafetaria ter overname aangeboden

1Picture(s)
100
Onderbodcafetaria in de Alblasserwaard.Deze zeer goedlopende en drukke cafetaria heeft een zeer mooie uitstraling en heeft een ruim en modern ingericht zitgedeelte. Aan de voorzijde kan de gast plaats nemen om het ruim terras. Tevens liggen er voor de cafetaria parkeerplaatsen om snel wat snacks te komen afhalen.Het zeer hoge bedrijfsresultaat is nog verder te verhogen door zondag's open te gaan.
Prijs op aanvraag

Unieke kans te huur cascohorecaruimte voor eetcafe / restaurant

Gijbelandsedijk 42

11Picture(s)
240
Nu te huur de casco horecaruimte met groot terras in Brandwijk was voorheen bekend als Boerenklaas (zonder bedrijfsovername)  een begrip in de weide omgeving van de Alblasserwaard!In het dorp Brandwijk aan de Graafstroom ligt deze geweldig bekende horecalocatie.
€2.500 Per Maand

Horeca Buitenl. te Koop provincie Telemark

16Picture(s)
536
Bent u op zoek naar een nieuw leven in Noorwegen en wilt u gelijk aan de slag in uw eigen goedlopende restaurant? Zoek dan niet verder.In een pittoresk dorpje in de prachtige provincie Telemark staat vlakbij een meer dit goedlopende restaurant te koop.Vorig jaar heeft het restaurant een renovatie gehad met nieuwe vloer, plafond en interieur. Ook het sanitair is aangepakt.
€370.000

Te huur casco horecapand in Theaterkwartier te Lelystad

Agorabaan 12

1Picture(s)
50
Te huur nieuwbouw casco horeca units (2 - 70m2 en 50m2)   in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !Verhuur aan horeca exploitanten.  Van de 4 beschikbare units zijn er al 2 units verhuurd. Er zijn nu nog 2 units (70 en 50m2) te huur.De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant,  lunchroom met koffie to go.
Prijs op aanvraag
69 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen