Uw zoekresultaten

Properties

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Alblasserdam | Broodjeszaak "lunchroom.

Nieuw Parc 518

9Picture(s)
180
Deze broodjeszaak ligt dichtbij het knooppunt van de A15 en A16 op het industriepark Nieuwland Parc van Alblasserdam.  Naast het pand is een truckstop, waar chauffeurs kunnen rusten na hun rit.De ruimtes zijn verdeeld over 2 verdiepingen ( 180m 2) . Op de begane grond bevindt zich de counter en het zitgedeelte. De begane grond herbergt ook een doucheruimte voor de chauffeurs.
Prijs op aanvraag

Beachclub locatie Gorinchem

Buiten de Waterpoort 3

6Picture(s)
500
Te huur (nader te bepalen) casco horecalocatie (beachclub) met strand aan de rivier de Merwede.Nieuwe toplocatie te Gorinchem aan de rivier de Merwede met zeer groot terras.Op een unieke locatie,in het centrum van Gorinchem, in het park Buiten de Waterpoort, bij een familiestrand aan de rivier de Merwede met ruime parkeergelegenheid voor auto en (elektrische)fiets.
Prijs op aanvraag

Bierbrouwerij en Brewpub

1Picture(s)
450
Ter overname aangeboden door Makelaar in Horeca.nl:deze prachtige brouwerij met brewpub in een schitterend monumentaal pand!Het bedrijf is gestart in 2018 als professionalisering van een “hobby brouwer” en heeft sindsdien een mooie naam en merk opgebouwd. Met als resultaat een sterke merknaam en grote bekendheid in de regio.
Prijs op aanvraag

Vianen | casco horecaruimte met groot terras

Sluiseiland-Zuid 1

9Picture(s)
174
Te huur aangeboden  deze nieuwbouw locatie horecaruimte met terras aan het water in het nieuwbouw project Sluiseiland in Vianen. De ligging is dichtbij de historische binnenstad en aan de passantenhaven van Vianen. Dit is de ideale plaats  voor een dagzaak | lunchroom in combinatie met traiteurs of wellicht een IJssalon met barista koffie.
Prijs op aanvraag

Moordrecht | Brasserie ter overname

Kerklaan 10

8Picture(s)
300
Te koop aangeboden door Makelaar in horeca.nl  b.v.: Restaurant met heerlijk terras  in het centrum en doorgaande weg in Moordrecht.Soort/locatie:Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten in Moordrecht.Omschrijving object:Dit prachtige horecabedrijf is gelegen aan de dorpstraat in Moordrecht.
Prijs op aanvraag

Casco strandpaviljoen te koop

weide 5

1Picture(s)
300
Ter overname een casco strandpaviljoen (zonder standplaats)  kan worden afgenomen in 2023 (in overleg)Oppervlakte ca. 300 m2.  Momenteel ingebruikname alstijdelijk verenigingsgebouw. Het paviljoen is compleet ingericht en kan in zijn geheel worden overgenomen.Kan uitstekend gebruikt worden voor het tijdelijk huisvesten (i.v.m. verbouwingen) als horecaruimte.
Prijs op aanvraag

Katwijk | super leuk traditioneel cafe

Hoornesplein 45

5Picture(s)
75
Ter overname aangeboden. Altijd al een cafe willen runnen. Dit is de kans om het goedlopende cafe over te nemen.Het super gezellige traditionele cafe in het winkelcentrum Hoornes Passage ligt het midden en kan op twee manieren betreden worden. Vanuit de passage en de achterzijde als het winkelcentrum gesloten is.Het is een klein maar overzichtelijk cafe met veel mogelijkheden.
€39.500

Horecabedrijf gevestigd op toplocatie Delft

2Picture(s)
100
Ter overname aangeboden drukke dagzaak in omgeving Delft.Gelegen aan de drukste snelweg A13 van Nederland ligt dit drukke horecabedrijf.  Per uur rijden hier ca. 5000 auto's en vrachtverkeer langs waarvan een gedeelte komt consumeren.Vanwege discretie wordt informatie uitsluitend via de telefoon verstrekt na bekend making NAW gegeven. Wij dienen discreet met deze opdracht om te gaan.
Prijs op aanvraag

Dordrecht | Restaurant Chez Heeren Jansen

Wieldrechtseweg 52

10Picture(s)
200
Restaurant te koop op toplocatie aan het water de Dordtsche kil. Restaurant "Chez Heeren Jansen" ligt verborgen achter een industriële muur van fabrieken en bedrijven welke via de A16 - N3 - N217 bereikbaar zijn.
Prijs op aanvraag

Family Fun Zone Tynaarlo A7 ca. 1000m2 horecaruimte te huur!

6Picture(s)
0
Gelegen aan de A7 Drachten Groningen ligt dit nieuwe ontwikkelde leisure pand. Wij zoeken voor onze opdracht gever Four-D een horecapartij die met een sterke formule een horecaruimte wil huren in het complex. Momenteel is het allergrootste deel verhuurd.
Prijs op aanvraag

Lelystad Te huur cascohorecaruimte op zeer drukke locatie Theaterkwart

Agorabaan

4Picture(s)
0
Te huur in het  stadshart | Theaterkwartier van nieuw ontwikkeld leisure centrum van Lelystad.Toeristische highlights in Lelystad!Een groener en gezelliger AgorahofAgorahof wordt straks een groener en gezelliger plein, met nieuwe bestrating, bomen en meer groen. We hopen daarmee dat Agorahof een plek is waar jong en oud graag samenkomen. Beeldkwaliteit speelt een grote rol bij deze ontwikkeling.
Prijs op aanvraag

Populair eetcafe aan toeristische route in Heukelum

Gasthuisstraat 36

6Picture(s)
100
Ter overname aangeboden door Makelaarinhoreca.nl  Wonen en werken in een unieke en historische locatie. Gelegen als een fiets knooppunt aan de lingeroute vind u deze locatie, welke in 2020 onder handen is genomen.Hierbij zijn, buiten een frisse kleurstelling en dubbel glas, ook de toiletgroepen compleet vernieuwd.
€39.500

Gorinchem | te koop Lunchroom

Arkelstraat 33

5Picture(s)
114
Gelegen in het centrum van Gorinchem ligt deze goed bezochte lunchroom met een klein terras voor en aan de zijkant het pand.Het hoekpand is gunstig gelegen en valt erg op in deze winkelstraat. Op de begane grond is de bereidingsruimte en counter welke gemakkelijk te bereiken is vanuit de entree. Op de 1 ste verdieping is er een opslagruimte en de toiletgroep.
€2.250

Te koop Pannenkoeken restaurant

1Picture(s)
215
Ter overname aangeboden zeer druk pannenkoekenhuis.Ligt in de nabijheid van een zeer mooi en bekend kasteel waar in de omgeving veel campings liggen.Dit pannenkoekenhuis vormt te samen met andere horecagelegenheiden het hele jaar een trekpleister voor de vele toeristen en recreanten.Veel maken dan ook een fietstocht door de prachtige bossen die op steenworp afstand bewandeld kunnen worden.
Prijs op aanvraag

Verhuurd / Verkocht Grilltaria Kip & Ribs

Plein 25

11Picture(s)
0
Ter overname aangeboden nieuw fastfoodconcept horecabedrijf met veel verse producten.Gelegen aan het begin de winkelstraat in Werkendam ligt aan het plein van de Gemeente Werkendam deze schitterende cafetaria. De huidige investeerder / belegger heeft deze horecazaak compleet vernieuwd en verbouwd naar de huidige eisen van de overheid en de gasten.
Prijs op aanvraag

Zeer goedlopende Cafetaria ter overname aangeboden

1Picture(s)
100
Onderbodcafetaria in de Alblasserwaard.Deze zeer goedlopende en drukke cafetaria heeft een zeer mooie uitstraling en heeft een ruim en modern ingericht zitgedeelte. Aan de voorzijde kan de gast plaats nemen om het ruim terras. Tevens liggen er voor de cafetaria parkeerplaatsen om snel wat snacks te komen afhalen.Het zeer hoge bedrijfsresultaat is nog verder te verhogen door zondag's open te gaan.
Prijs op aanvraag

Noorwegen te Koop restaurant met woning Top locatie! provincie Telemar

16Picture(s)
536
Bent u op zoek naar een nieuw leven in Noorwegen en wilt u gelijk aan de slag in uw eigen goedlopende restaurant inclusief woonruimte? Zoek dan niet verder.In een pittoresk dorpje in de prachtige provincie Telemark staat vlakbij een meer dit goedlopende restaurant te koop.Vorig jaar heeft het restaurant een renovatie gehad met nieuwe vloer, plafond en interieur. Ook het sanitair is aangepakt.
€345.000

Te huur casco horecapand in Theaterkwartier te Lelystad

Agorabaan 12

1Picture(s)
50
Te huur nieuwbouw casco horeca units (2 - 70m2 en 50m2)   in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !Verhuur aan horeca exploitanten.  Van de 4 beschikbare units zijn er al 2 units verhuurd. Er zijn nu nog 2 units (70 en 50m2) te huur.De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant,  lunchroom met koffie to go.
Prijs op aanvraag
60 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen