Overzicht

Prijs
€109.500
Oppervlakte
50 m²
Type
Verkocht
Object Type
Casco Pand
QR Code

Object Omschrijving

Te koop nieuwbouw casco horeca units in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !

BINNEN 2 MAANDEN DE CASCO RUIMTES VAN 50M2 VERKOCHT!

Plus 70 m2 in optie!

Ook uitstekende beleggings mogelijkheid voor verhuur aan horeca exploitanten.  De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant, ijssalon of lunchroom met koffie to go.

De horeca units gelegen naast de ingang van de bioscoop zijn te verdelen in 4 units va. 50 m2 en worden casco opgeleverd.

De units kunnen geschakeld worden of separaat worden gekocht. Koopsom v.a € 109.500,-- per unit (v.a. 50M2) Verkocht!!!

De units liggen op de aanlooproute naar de bioscoop en het theater.  De bioscoop zal door het grote terras een eyecatcher worden van het nieuwe uitgaansgebied waarvan deze units gaan mee profiteren.  

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Theaterkwartier ook ruimte biedt aan groen.  Tevens is de gemeente van plan om alle evenementen op het Agroplein te plannen.

Parkeren:

Parkeren kan gemakkelijk in het stadshart. Er zijn diverse parkeergarages en ook op straat zijn nog parkeermogelijkheden. Er geldt wel een tarief voor het parkeren in het Stadshart. Dit verschilt per locatie. In de parkeergarages is het tarief €1.50 per uur en een dagkaart is €6.50

Verwachte start bouw bioscoop en horeca units:

2e kwartaal, maart 2021. ( 4 units)

Verwachte oplevering:

4e kwartaal 2021 of !e kwartaal 2022

. (4 units)

Bestemmingsplan:

Horeca cat. 4

Informatie gemeente:

Lelystad ( ca. 80.000 inwoners | 2021) heeft veel te bieden. Een verrassend veelzijdig woonaanbod, culturele voorzieningen, een fashion outlet als winkelstraat, lekkere restaurants en prachtige natuur, zoals het Markermeer of de Oostvaardersplassen.  De gemeente heeft als doel om naar een inwoners aantal van 100.000 inwoners te groeien.

De ligging is gunstig. De randstad, het noorden en steden als Amsterdam, Almere en Zwolle zijn snel te bereiken. In de wijken zijn veel parken en groen. Kinderen kunnen er heerlijk buitenspelen. En dit allemaal voor een betaalbare prijs!

Lelystad is een stad aan het water. Aan het Markermeer vind je het bruisende Batavia Kwartier. Een bijzonder stadsdeel waar historie en eigentijdse voorzieningen samenkomen. Neem een duik in de geschiedenis van het VOC-tijdperk en de inpoldering van Flevoland in Batavialand. Of bezoek Batavia Stad Fashion Outlet voor een ware shopbeleving met ruim 100 winkels. Drink een kopje koffie aan het water, wandel langs de boulevard en geniet van het weidse uitzicht.

Locatie:

Stadshart Agrobaan

Stadshart

Lelystad is een bijzonder complete stad. Vanuit het station én vanaf de snelweg ben je zo in het stadshart. Loop langs de eigentijdse grachtenpanden aan de Zilverparkkade, drink een kopje koffie op één van de terrasjes en struin door de winkelstraten van het centrum. Een stad vol winkels, voorzieningen en evenementen. Lelystad biedt alle faciliteiten van een moderne stad op loopafstand.

Bezoek het stadshart of ontdek alle voorzieningen.

Cultuur / uitgaan

Lelystad biedt volop uitgaansgelegenheden. Van poppodium tot theater, van kroegjes tot restaurants. En door het hele jaar heen zijn er spraakmakende festivals, zoals de Nationale Oldtimerdag, Lelystart, Jordaan in de Polder en meer. Het culturele aanbod rijst de pan uit!

Bezoek het Agoratheater of ontdek het culturele aanbod.

Prijs

  • Vraagprijs Bedrijfspand : 109500

Locatie

  • Land : Nederland
  • Google Map

Omgeving

  • Stadscentrum
  • Bioscoop
  • Uitgaanscentrum

Zitplaatsen

  • Terras aanwezig? : Nee

Woning

  • Woning aanwezig? : Nee

Verplichtingen

  • Leveranciers : Nee
  • Speelautomaten : Nee

Map

Horecamakelaar

Loek Borsje
Loek Borsje
Zie horecaobjecten

Contact