Uw zoekresultaten

MIH-1194 VERKOCHT Cafe, cafetaria en herberg Wijk en Aalburg

op aanvraag!
Maasdijk 113 -115,
Delen
2467
Verkocht
Te koop Cafe Cafetaria d'n Dijk HerbergWijk en Aalburg Te koop Cafe cafetaria Herberg d'n Dijk Wijk en Aalburg Te koop cafe cafetaria herberg Wijk en Aalburg

VERKOCHT cafe, cafetaria en herberg.

Gevestigd in het land van Heusden en Altena aan de rivier de Maas tegenover de jachthaven. Het dorpscafé ( Cafe, cafetaria en Herberg) aan de Maasdijk te Wijk en Aalburg is reeds meer dan 100 jaar een begrip. Het café, cafetaria en herberg wordt druk bezocht door de dorpelingen en de vele vaste stamgasten. De aparte biljart- en dartruimte zorgen er voor dat de verschillende gasten geen last hebben van elkaar en rustig wat kunnen drinken of kunnen biljarten of darten. Aan de voorzijde van café zijn zo’n 20 zitplaatsen voor de rokers en/of de stamgasten. Aan de rechterkant van het pand bevindt zich de aparte ingang van de Herberg ( B & B ). Tevens is er een aparte cafetaria afhaalruimte waar dagelijks de dorpelingen hun snacks komen ophalen en of opeten.

Sinds april 2011 bieden de uitbaters hun 3 gastenkamers aan onder de naam: Herberg d’n Dijk. De herberg heeft een knusse, gezamenlijke zit/eethoek met prachtig uitzicht over de Maas. Er zijn  2 tweepersoonskamer en 1 eenpersoonskamer. Deze kamers maken gebruik van een gezamenlijke douche.Er is 1 tweepersoonskamer met eigen douche. Alle kamers zijn voorzien van televisie, wastafel en toilet. Het verblijf is exclusief ontbijt. Stelt de gast dit toch op prijs, dan staat de picknickmand met broodjes en andere versnaperingen klaar. Tevens kan men voor een gering bedrag gebruik maken van de wasmachine en wasdroger.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. L. Borsje 06-22933313 of via onderstaande link.

https://www.makelaarinhoreca.nl/contactpagina/

 

Over de gemeente:
Wijk en Aalburg (ca. 6.000 inwoners)

Adres: Maasdijk 113 -115
Provincie:
Postcode: 4261AE
Land: Nederland
Objectnummer: 150
Bedrijfsoppervlakte: 500 m2
: Array
Openingstijden: 6
Terras
Horecaconcentratiegebied
Geen personeelsovername
Privé parkeerruimte
Loek Borsje

Loek Borsje

Horecamakelaar
0183-615183
06-22933313
loek@makelaarinhoreca.nl

Neem contact op met de bedrijfsadviseur

  • Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief