Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Cafetaria te koop Krimpen aan den IJssel

€ 1.450 huur per maand BTW vrij!
Te Koop Inv/Gwill
Te koop cafetaria te koop Big Bread formule Krimpen aan den IJssel TE KOOP cafetaria te koop Big Bread formule Krimpen aan den IJssel

Ter overname nieuw ingerichte cafetaria formule Big Bread!

Franchisenemer gezocht!

Big Bread Kitchen is de succesformule voor cafetaria / lunchroom. Gezond en groeiend ondernemen is onze persoonlijke ambitie en de doelstelling die wij nastreven voor onze franchisenemers. Big Bread Kitchen heeft een warme en strakke uitstraling. Er is een ruime keus aan warme broodjes volgens eigen recept. Ook speelt Big Bread Kitchen optimaal in op grote afhaalbestellingen van diverse maaltijdpakketten. Acties worden professioneel ondersteunt doormiddel van off- en online promotiecampagnes.

 De huidige cafetaria ” Parkzoom” zal worden vernieuwd in de stijl van de formule. Door deze verbetering/ verandering van het interieur is er een netto omzet van € 250.000,00 realiseerbaar. De nieuwe ondernemer zal worden bijgestaan door de organisatie big Bread.  Tevens is de organisatie bereidt bij een juiste horeca-ondernemer een deel van de overname som te financieren.

Groei door gezonder aanbod

Big Bread Kitchen speelt in op de veranderende consument door het aanbieden van vers fruit, salades en een ruime keus aan broodjes en huisgemaakte (vlees)gerechten.

Visie

  • Onderscheidend vermogen
  • Verse, goede en eigen producten
  • Professionele uitstraling in alle uitingen
  • Kwailiteit tegen een aantrekkelijke prijs

Big Bread Kitchen formule en zelfstandig ondernemen

De formule is een semi-hard franchise zodat uitstraling en uw werkwijze gewaarborgd kunnen blijven. Mogelijkheden tot eigen inbreng van producten en de uitstraling, kunnen binnen de formule van Big Bread Kitchen passen. U wordt de lokale bekende ondernemer maar u heeft de voordelen en ondersteuning van een formule. Dit allemaal voor een zeer laag en aantrekkelijk tarief.

Marketing

Afhankelijk van het aantal huishoudens in het verspreidgebied bent u al vanaf 12,95 per dag verzekerd van een professioneel marketing instrument. De organisatie Big Bread Kitchen ondersteunt zowel offline als online maandelijks promotiecampagnes.

Klaar voor een succesvolle toekomst?

Bent u ondernemend en heeft u passie voor eten en drinken? Vraag de franchise brochure aan! Bij verdere interesse kunnen wij u uitgebreid informeren over het franchiseconcept van Big Bread Kitchen en over de verdere procedure.

Adres: Parkzoom 25
Provincie:
Postcode: 2922CT
Land: Nederland
Objectnummer: 20064
Prijs: € 1.450 huur per maand BTW vrij!
Bedrijfsoppervlakte: 100 m2
Terras
Geen personeelsovername
Gratis parkeerruimte

Neem contact op met de bedrijfsadviseur