Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Eetcafe op camping

MIH 2809 – Te pacht aangeboden een mooi eetcafé op een camping te Oostvoorne.
Het eetcafé ligt bij Camping Gorshoeve en naast Het Kruininger Gors, het grote recreatiepark. De camping is mooi en goed verzorgd met ongeveer 60 plaatsen, vast en verhuurd. De andere gasten van de grote camping weten dit gezellige eetcafé ook te vinden.
Het eetcafé is ingericht met veel hout en heeft een leuke gezellige inventaris. Men voert een beperkte kaart; wel zijn de populaire gerechten op de kaart aanwezig. Op het terrein zijn voor de gasten gratis parkeerplaatsen. Ook is er een gezellig terras met loungebanken.
Waar zijn wij naar op zoek ? Bij voorkeur een echtpaar of partners, waarvan een in keuken en de andere in het eetcafé. Men moet wel horecaervaring hebben. Graag zien wij enthousiaste mensen die gemotiveerd zijn en creatief in het bedenken van entertainment, dat is een must.
De huidige eigenaar is bereid om je in te werken en te ondersteunen. Indien jij denkt dat je geschikt bent een klein kapitaal bezit en de nodige papieren hebt, reageer dan.

Meer informatie bij onze vertegenwoordiger voor de regio Rotterdam-Rijnmond: John Chow, 06 – 51 70 71 88 of john@makelaarinhoreca.nl .

Provincie:
Land: Nederland
Objectnummer: 19774

Neem contact op met de bedrijfsadviseur