Uw zoekresultaten

MIH-1234 Restaurant / cafetaria in Papendrecht VERKOCHT !!

Op aanvraag

VERKOCHT !! Sfeervol en mooi gelegen restaurant De Pepermolen in Papendrecht. De inventaris van het restaurant en de cafetaria is van goede kwaliteit en is ter overname beschikbaar.

 

Over het object:
De Pepermolen ligt mooi gelegen tegen het centrum van Papendrecht. De Pepermolen telt 70 zitplaatsen en heeft een oppervlakte van 225m2. Papendrecht is een stad in de buurt van Rotterdam en telt op dit moment ruim 35.000 inwoners. Naast het aantal inwoners zijn er ook veel verschillende sportclubs te vinden zoals onder andere een voetbalvereniging, korfbalvereniging,tennisvereniging en een basketbalvereniging. De Pepermolen beschikt over een sfeervol en net ingerichte cafetaria waar met veel vaste klanten.  De ingang van het restaurant en de cafetaria zijn apart. De Pepermolen heeft een aparte afsluitbaar (zaal met bar) zitgedeelte met een ruime  rookruimte waar zeer veel van gebruik wordt gemaakt.  Daarnaast zijn er ruime parkeermogelijkheden rondom restaurant De Pepermolen. Naast het restaurant wordt deze locatie ook gebruikt voor een goedlopende cafetaria.

De Pepermolen is zes dagen geopend. Zondags is momenteel de vaste sluitingsdag, hier ligt voor een nieuwe ondernemer(s) de mogelijkheid om de omzet te vergroten.

Meer informatie bij Loek Borsje , Makelaar In Horeca B.V, verantwoordelijk  voor de regio Zuid-Holland / Zeeland. Telefonisch bereikbaar op  : 06 – 22 93 33 13 of  via het contactformulier. Indien u liever een email verstuurd, is dit mogelijk naar het volgende e-mailadres: loek@makelaarinhoreca.nl.

Adres: PS Gerbrandystraat 6
Provincie:
Postcode: 3354 BW
Land: Nederland
Objectnummer: 121
Bedrijfsoppervlakte: 225 m2
: Array
Aantal Zitplaasen : 70
Dagen Geopend: 6
Terras Oppervlakte: Terras is aan de zijkant mogelijk
Openingstijden: 17:00-23.00 - zondags gesloten
Huurprijs Per Maand: € 2950,-
Recreatiegebied
Kelder
Opslagruimte
Gratis parkeerruimte
Loek Borsje

Loek Borsje

Horecamakelaar
0183-615183
06-22933313
loek@makelaarinhoreca.nl

Neem contact op met de bedrijfsadviseur

  • Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief