Uw zoekresultaten

Properties

Loek Borsje
Loek Borsje
  • M
Makelaar In Horeca B.V.
Makelaar In Horeca B.V.
Weide 5, 4206 CH Gorinchem
Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Ter overname goedlopende cafetaria met restaurant in Schelluinen

Zandkade 14 a

14Picture(s)
225
Ter overname veelzijdig horecabedijf!Gelegen onder de rook van Gorinchem ligt dit zeer drukke en gewilde horecabedrijf "Thuys Eten en Drinken". Het horecapand is verdeeld in twee aparte gedeeltes en entrees. Aan de cafetaria zijde (afhaalgedeelte) kan men terplaatse de snacks opeten of gelijk meenemen. Het andere gedeelte heeft een eigen entree en terras en is een volwaardig restaurant.
Prijs op aanvraag

Italiaanse Restaurant Il Sole- Gorinchem

van Hoornestraat 22

10Picture(s)
120
Il Sole is een erg populair en goed bezocht authentiek Italiaans Restaurant in de Lingewijk van de stad Gorinchem.  Zo krijgt het restaurant 4,7/5 sterren beoordeling van de bezoekers. Het Restaurant heeft zowel binnen als buiten een gezellige Italiaanse uitstraling en het is altijd gezellig druk.Aan de voorzijde een terras en is in de zomer met zo'n 20 zitplaatsen bezet.
Prijs op aanvraag

Ouderkerk aan den IJssel | Ter overname restaurant met top terras aan

18Picture(s)
100
Ter overname aangeboden gelegen aan de Hollandse IJssel.Met een groot terras aan het water ligt dit gezellig ingerichte restaurant. Binnen zijn er ca, 50 zitplaatsen en buiten ca. 60. Door verrassend lichte ruimte, vanwege de vele ramen, heeft deze horecazaak een  geweldige uitzicht op de Hollandse IJssel.Momenteel zijn de openingstijden woensdag t/m/ zondag en zijn ma en di de sluitingsdagen.
Prijs op aanvraag

Goedlopende (jongeren) muziekcafe bar te Leerdam

Nieuwstraat 108

6Picture(s)
0
Ter overname aangeboden dit super leuke en goedlopende jongeren cafe. Altijd al je droom geweest om een eigen goedlopend cafe te runnen. Dit is de kans om in te stappen. Dit muziekcare ligt in het centrum van Leerdam en is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ook aan de voorzijde is er een klein maar gezellig terras. Bij binnenkomst ligt aan de linkerkant een grote U bar.
Prijs op aanvraag

Te koop goedlopend Chinees restaurant te Woerden

Tournysveld 79 c

6Picture(s)
110
Ter overname aangeboden:Restaurant Mei Wah is een begrip in Woerden. Letterlijk als de Chinees om de hoek.Dit zeer drukke afhaalrestaurant is een groot begrip in Woerden.Sinds 1973 gevestigd in winkelcentrum Tournoysveld. Dit zeer goedlopende horecabedrijf is op zoek naar een overname kandidaat dit het stokje wil overnemen.
Prijs op aanvraag

Goedlopende cafetaria -cafe ter overname aangeboden

Weide 5

1Picture(s)
300
Ter overname aangeboden cafetaria met zaal en woning!Gelegen in het Dorp ............... ligt deze goed bekend staande cafetaria. Door omstandigheden wordt er een enthousiast horecakoppel of ondernemer gezocht voor deze goedlopende cafetaria.Deze cafetaria heeft zijn sporen al jarenlang verdiend en is gevestigd in het midden van het dorp .................
€60.000

Gezocht horecaondernemer (compagnon) zonder overname kosten starten!

strandweg 150

1Picture(s)
0
Horeca top locatie - omzet verzekerd is loon / ondernemersinkomen verzekerd.Heb je enige horeca / cafetaria ervaring en wil om overdag te werken en wellicht zelf mede eigenaar te worden,Stop met zoeken!De allerleukste baan aan het strand op de bekende pier. Wij zijn voor de zaak in Scheveningen opzoek naar een fulltime en ervaren allround friterie medewerker.
Prijs op aanvraag

Nieuwe toplocatie fastfood bij high traffic en evenementen locatie te

Einsteinstraat 1

6Picture(s)
160
Nieuw te openen en in te richten fastfood Drive-Thru locatie. Gelegen op het bedrijven terrein van Gorinchem Oost II.Dit bedrijventerrein is uitstekend te bereiken door de directe ligging bij de oprit en afrit van de snelweg A15. Producerende bedrijven, hieraan gelieerde groothandels- en servicebedrijven en bedrijven in de sfeer van de (zakelijke) dienstverlening zijn zich hier gevestigd.
Prijs op aanvraag

Woerden goedlopende Cafetaria te Koop

Tournoysveld 79 b

6Picture(s)
100
Te koop goedlopende Kwalitaria. Gelegen in het winkelcentrum "Tournoysveld" in Woerden,  ligt deze uitstekende locatie. Deze Kwalitaria met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is er 's zomers een groot terras mogelijk. De Kwalitaria heeft een hoge stabiele omzet van € 250.000,-- excl BTW per jaar en is populair in de gemeente Woerden en omstreken.
Prijs op aanvraag

Gezocht horeca diverse casco huurlocaties in de Randstad

1Picture(s)
0
[caption id="attachment_24067" align="alignnone" width="300"] Gezocht horecabedrijf horecaruimte[/caption]
Prijs op aanvraag

Brandwijk | unieke kans eetcafe / restaurant

Gijbelandsedijk 42

10Picture(s)
240
Nu te huur de horecruimte in Brandwijk ook wel bekend als Boerenklaas (zonder bedrijfsovername = geen overname kosten) een begrip in de weide omgeving van de AlblasserwaardIn het dorp Brandwijk aan de Graafstroom ligt deze geweldig bekende horecalocatie.
Prijs op aanvraag

Ter overname restaurant Oranjestad Eagle beach in het zonnige Aruba

J.E. irausquin Boulevard Oranjestad 64

13Picture(s)
0
Dromen zijn geen bedrog en kunnen voor u uitkomen.Klik voor video presentatie: "The Kitchen Table & Asi es mi Peru" Wegens pensioen gerechtigde leeftijd ter overname aangeboden zeer druk en goedlopend restaurant op 100 meter van het strand Eagle Beach in Oranjestad te Aruba. Bij het park Paradise Beach VillasDit horecabedrijf heeft twee formules in een pand.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT horeca units Theaterkwartier Stadshart Lelystad

3Picture(s)
50
Te koop nieuwbouw casco horeca units in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !BINNEN 2 MAANDEN DE CASCO RUIMTES VAN 50M2 VERKOCHT! Plus 70 m2 in optie!Ook uitstekende beleggings mogelijkheid voor verhuur aan horeca exploitanten.  De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant, ijssalon of lunchroom met koffie to go.
€109.500

Te koop casco horeca toplocatie Theaterkwartier Lelystad

Agrobaan 12

4Picture(s)
1,025
Te koop horecapand met groot terras naast theater in het stadshart van Lelystad Het horecagebouw Agorahof  is gelegen op het plein en zal door het grote terras een eyecatcher worden van het nieuwe uitgaansgebied. Het horecagebouw bestaat uit:begane grond van ca. 575 m 2  1e verdieping van ca. 450 m2 . Totaal 1025 m2Groot terras mogelijk. De ruimtes worden  casco opgeleverd.Koopsom:€ 2.5oo.
Prijs op aanvraag

Papendrecht | Restaurant

16Picture(s)
205
Uitstekende locatie in het winkelhart van Papendrecht.  Meer dan 200 m2 met een groot terras aan de winkelpromenade. Parkeergarage op nog geen 50 meter afstand. Het gemakkelijk te bereiken restaurant is momenteelgeopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot ca. 22.00 uur.  Op deze locatie zijn er diverse De omzet vergroting is d.m.v. De lunch gemakkelijk uit te breiden.
€3.550

Casco horecaruimte te huur gelegen aan de A16 en de N3 te Dordrecht

Laan van Europa

4Picture(s)
0
Aan de zuidwestzijde van Dordrecht, naast Rijksweg A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) en de verbindingsweg N-3 bevindt zich Businesspark Amstelwijck.  Het betreft een modern, jong en stijlvol terrein met circa 70.000 m2 direct uitgeefbare grond.
Prijs op aanvraag

Zelfvoorzienende groene CO2 neutrale gastenverblijven te koop in Aspe

Poligono 7

3Picture(s)
296
Te koop Aspe, Alicante, Costa Blanca SpanjeAspe - Zelfvoorzienende “groene” CO2 neutrale bed & breakfast “ gastenverblijven ”  met camperplaatsen.Het terrein is volledig omheind, Er is een privé zwembad, openbare ruimte met keuken, 2 dames en 2 heren toiletten, 1 mindervaliden badkamer, 2 douches, wasbak en een afwasgelegenheid.
€275.000

Albir Costa Blanca restaurant Le Boulevard te koop

CALLE RUPERTO CHAPI 12

4Picture(s)
150
Zon Zee en  Vrijheid. Alleen in de avond ( vijf dagen werken) Restaurant Le Boulevard.Dit restaurant in werkelijk een juweel, voor een leuk horeca stel met een groot horeca hart, die eenmooie draaiende zaak in de zon wil overnemen en beginnen, dit is echt een Juweel onder de zon ensleutel klaar.
€1.000
53 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen