Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Te koop restaurant in het centrum van Gouda

Koopsom overname exploitatie
Markt , ,
Delen
487
Te koop
Te koop restaurant centrum Gouda Te koop horeca Gouda

Indeling restaurant

Dit restaurant ligt in het centrum van Gouda en biedt ruimte aan ongeveer 80 gasten. De horecabedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit een bar met restaurantgedeelte en een aparte restaurantruimte.   De keuken is gemakkelijk te bereiken via de diverse ruimtes. en heeft een opslagruimte met aparte ingang voor bevoorrading.

Aantal zitplaatsen

Op de 1everdieping zijn de toiletruimtes plus een aparte zaal / restaurant ruimte met zo’n 30 zitplaatsen. Aan de voorzijde (entree) ligt er een ruim terras van ca 30 zitplaatsen welke is afgeschermd door terrasschotten en gemakkelijk vanuit de restaurantruimte te bereiken is.  Binnen is er plaats voor 48 gasten welke verdeeld worden op de begane grond en 30 op de 1everdieping.  De eerste verdieping wordt regelmatig gereserveerd door kleine partijen en is dus ideaal voor een klein gezelschap. De vele toeristen die de Sint Jan bezoeken lopen hier dagelijks langs.

Kansen

Dit horecabedrijf is tijdens de lunch en op maandag en dinsdag gesloten. Hier liggen voor de nieuwe ondernemer nog kansen om de openingstijden te verruimen.

Dit restaurant is ideaal voor een ondernemer die zich in het historische centrum wil vestigen.

Over de gemeente Gouda:
Gouda is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De stad ligt in het stedelijk gebied de Randstad en is in inwonertal de 48e stad van Nederland en de 13e stad van Zuid-Holland. De gemeente telt 70.901 inwoners op een grondgebied van 16,92 km². Gouda heeft een belangrijke regiofunctie binnen het Groene Hart, waar het qua inwoners de op één na grootste gemeente is.

Gouda staat daarnaast bekend om zijn Goudse kaas, die in de zomer nog steeds verhandeld wordt op de donderdagse toeristische kaasmarkt. Ten slotte geniet Gouda bekendheid door de fabricage van kaarsen, pijpen en stroopwafels.

Kaasmarkt

Gouda is niet alleen een geliefde stad voor historie- en cultuurliefhebbers, maar bruist ook door de talloze grote en kleine publieksevenementen die er het hele jaar door georganiseerd worden. Er is altijd wel iets te doen op het gebied van sport, ontspanning, cultuur of muziek. Grote bekende evenementen zijn bijvoorbeeld GOUDA KAASMARKT, Goudse Keramiekdagen, Gouda bij Kaarslicht en de Goudse IJsbaan. Kijk voor de volledige agenda en meer informatie in de Uitagenda.

Code: VMH04-1350

Adres: Markt
Stad:
Area:
Provincie:
Postcode: 2801 JK
Land: Nederland
Objectnummer: 21007
Bedrijfsoppervlakte: 140 m2
: Array
Aantal Zitplaasen : 80
Object Nr: VMH04-1350
Dagen Geopend: 5
Openingstijden: woe t/m zo van 17.00 uur tot ca. 21.00 uur
Overnameprijs B.O.G.: n.v.t.
Terras
Horecaconcentratiegebied

Compare properties

Vergelijkbare objecten

VMH04-1255 Eethuis te Gouda

€ 35.000 Overname expoitatie
Indonesisch restaurant met afhaalgedeelte binnenstad Gouda! MIH 1255. Gezellige en centraal gelegen indonesisch afh [more]
Indonesisch restaurant met afhaalgedeelte binnenstad Gouda! MIH 1255. Gezellige en centraal gelegen indonesisch afh [more]