Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Restaurant met groot terras te koop in Hoornaar!

op aanvraag!
Te Koop Inv/Gwill
Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar2 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar7 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar7 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar7 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar7 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar1 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar1 Te koop restaurant met groot terras Glashelder in Hoornaar1

Restaurant met groot terras te koop in Hoornaar!

In het dorp Hoornaar ligt deze geweldige horecalocatie met groot terras. Gelegen aan de dorpsweg, welke van Hoornaar naar de omliggende plaatsen  leidt, ligt dit zeer goed bekend staande restaurant “Glashelder”. Het 135 m2 grote horecapand biedt binnen en buiten plaats aan ca. 100 gasten, maar kan gezien de ruime indeling meer zitplaatsen creëren.

Groot terras:

Het grote terras van ca. 40 zitplaatsen aan de voorzijde van het pand, is in de zomer een druk bezocht terras. Veel vaste gasten weten dit markante en goed bekend staande horecabedrijf te vinden. De voor- en zijpuien hebben grote ramen wat door veel gasten wordt gewaardeerd en willen dan ook graag in dit gedeelte zitten.

Dit horecabedrijf is maandag en dinsdag gesloten. Het restaurant is geopend van 18.00 uur.Momenteel is het restaurant met de lunch gesloten, echter hier liggen voor de nieuwe ondernemer duidelijk mogelijkheden om de huidige omzet gemakkelijk te verhogen. Huidige eigenaren zijn werkzaam als chefkok en in de bediening. Er zijn momenteel alleen oproepkrachten.

Over de gemeente:

Hoornaar is een dorp in de gemeente Giessenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Hoornaar heeft 1753 inwoners (2013). Het gemeentehuis van de gemeente Giessenlanden staat in Hoornaar. Hoornaar ligt in de Alblasserwaard en ligt op een van de vele fietsroutes.

 

Adres: Dirk V Plein 7
Stad:
Provincie:
Postcode: 4223 NJ
Land: Nederland
Objectnummer: 19813
Bedrijfsoppervlakte: 135 m2

Neem contact op met de bedrijfsadviseur