Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Street View
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Ter overname evenementen, party- en cateringbedrijf op Goudasfalt in Gouda

IG
Gouderaksedijk 32, ,
Delen
828
Horeca te koop Goudasfalt evenementen terrein Gouda te huur portcabine Goudasfalt evenementen terrein Gouda te huur portcabine Goudasfalt evenementen terrein Gouda

Gezocht huurder voor  het evenementen terrein Goudasfalt!

Deze portakabin is beschikbaar voor een cateraar die tevens evenementen kan verzorgen op het evenemententerrein wat beschikbaar is gesteld door de gemeente Gouda aan de stichting Goudasfalt. Momenteel  zijn diverse evenementen gepland. de bedoeling is dat hier het gehele jaar door evenementen gaan plaatsvinden.

zie website Goudasfalt: klik hier:   http://goudasfalt.nl

Goudasfalt wordt geen broedplek of plaats, maar een levendige ‘broedoever’; moet de nieuwe ‘place to be’ worden voor alle Gouwenaars. Voormalige asfaltcentrale Koudasfalt wordt in de komende drie jaar omgevormd tot een plek waar innovatieve Stadmakers mooie dingen kunnen creëren voor en samen met de bewoners van de stad. Een plek die “uitdaagt om te experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid”.
Volgens de initiatiefnemers van GOUDasfalt, het burgerinitiatief dat verantwoordelijk is voor de exploitatie en ontwikkeling van het terrein, kan deze plek ook de binnenstad aanvullen, versterken en verder een positieve bijdrage leveren aan het imago van Gouda. Het terrein heeft met de juiste invulling de potentie om de stad nieuw leven in te blazen. Een plek waar altijd wat te doen is en te beleven valt. Een plek om steeds naar terug te komen.
Met een terrein van ruim 23.000 vierkante meter is er van alles mogelijk. Ook zijn er uitdagingen en beperkingen, zo is sprake van bodemvervuiling en zorgt de nabijheid van industrie voor bijbehorende omgevingsgeluiden. Het terrein, onder andere te bereiken per veerpont, zal worden verdeeld in vier zones die rondom een centraal plein liggen. Dit plein zal worden gebruikt voor evenementen, voorstellingen en markten. Naast woon-werkateliers voor ambachtelijke bedrijven zijn er plannen voor een stadsstrand, ‘stadsglamping’ (glamorous camping) en een klimhotel. De Lange Arm en grindtrechters blijven staan en laten zien wat hier ooit is geweest. Een permanente expositie geeft extra uitleg over de rol van de Hollandsche IJssel als voormalig levensader van Gouda.
Uit het samenbrengen van mensen en organisaties met ideeën en ambities ontstaan vaak de mooiste dingen: mensen maken samen de stad. GOUDasfalt zet daarom vooral in op een plek van verbinding, opererend als katalysator. De locatie nodigt uit tot innovaties op allerlei gebieden en biedt dus naast betrokkenheid van burgers ook kansen op samenwerking met kennisinstituten en bedrijven. Naast verbinding en vernieuwing vertelt GOUDasfalt een verhaal en houdt dit burgerinitiatief zich bezig met vergroening van de omgeving en verrijking van de stad. “Dit stukje asfalt is goud waard, niet alleen in financieel-economische zin, maar in vele opzichten”.
Menselijke krachtcentrale GOUDasfalt zal zich de komende drie jaar bezighouden met de  ontwikkeling en exploitatie van dit gebied. Zin om langs te gaan?
Hou rekeningen met makelaarskosten voor de nieuwe huurder.
Kijk even in de agenda of ze open zijn en welke activiteiten binnenkort plaatsvinden.
Informatie bij horecamakelaar: L. (Loek ) Borsje 06-22933313
Adres: Gouderaksedijk 32
Stad:
Area:
Provincie:
Postcode: 2808 NG
Land: Nederland
Objectnummer: 19781
Dagen Geopend: 7
Huurprijs Per Maand: 300 excl BTW
Terras
Gratis parkeerruimte

Neem contact op met de bedrijfsadviseur