Zoom in
Laden Google Maps
We didn't find any results
Open kaart
Kaart Wegenkaart Sateliet Hybride Terrein Mijn locatie Vergroot scherm Vorige Volgende
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

Wij vonden 0 Resultaten. Do you want to load the results now ?
Advanced Search

€ 0 to € 1.500.000

€ 0 to € 1.500.000

we found 0 Resultaten
Uw zoekresultaten

Te koop Lunchroom Tramhuisje Naaldwijk

€ 25.000 Koopsom inventaris
Te koop / te huur
Te koop lunchroom Tramhuisje Naaldwijk Te koop lunchroom Tramhuisje Naaldwijk Te koop lunchroom Tramhuisje Naaldwijk

Gerestaureerde horecaruimte

Het oude tramstation van Naaldwijk is een monumentaal, 110 jaar oude gebouw en is in 2017 helemaal gerenoveerd. Er zijn kantoren in gemaakt waar enkele bedrijfjes in zitten en de voormalige wachtruimte is omgetoverd tot een werkplek voor ZZP-ers, inclusief Wi-Fi en koffie.

Er is zes maanden hard gewerkt en is alles gesloopt en opnieuw gerestaureerd. Zo is het hele gebouw geïsoleerd, waardoor de buitenmuren nog dikker zijn geworden dan de 32 centimeter die ze al waren. Wat de Isolatiewaarde ten goede is gekomen.

Espresso

Op de helft van de begane grond en de hele eerste verdieping zijn kantoren gemaakt, waar naast Heemskerk “ de pandeigenaar” nog enkele andere bedrijven onderdak hebben gevonden. De voormalige wachtruimte is omgetoverd tot een lunchroom, die tijdens kantooruren open is voor mensen die er willen werken en wat willen drinken en eten.  Als ZZP-er werk je niet altijd thuis en kan je  hier  met je laptop zitten en een heerlijke espresso drinken en of van een heerlijk broodje genieten.

Lunchroom

De lunchroom bestaat uit een kleine bar met ca 6 zitplaatsen waarachter de lunchgerechten worden klaar gemaakt. Voor de opslag  ( koeling en vriezer) van de voorraad mag er gebruik worden gemaakt van de kelder. Buiten is er een zeer ruim terras van ca. 90 m2 waar de diverse gasten heerlijk kunnen zitten.

 

Museumfunctie
Voor andere belangstellenden heeft de wachtruimte ook een kleine museumfunctie. Er hangen historische foto’s aan de muren en liggen er boeken over de stoomtram op tafel.

 

Naaldwijk

Westlands: Naluk/Nalek) is een plaats met ca. 21.000 inwoners (2019) in de provincie Zuid-Holland en is de hoofdplaats van de gemeente Westland.

Naaldwijk ligt in het hart van de streek het Westland. De grootste economische motor is de glastuinbouw. In het naastgelegen dorp Honselersdijk zetelt de grootste bloemenveiling ter wereld, FloraHolland.

Tot 1 januari 2004 was Naaldwijk de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, die ook Honselersdijk en Maasdijk omvatte. Op 1 januari 2004 ging de gemeente Naaldwijk met de buurgemeenten De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster en Wateringen op in de gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland. In Naaldwijk is het gemeentehuis van gemeente Westland gevestigd.

code: VMH04-1349

Adres: Verspijcklaan 1
Stad:
Provincie:
Postcode: 2671CN
Land: Nederland
Objectnummer: 21033
Prijs: € 25.000 Koopsom inventaris
Bedrijfsoppervlakte: 40 m2
: Array
Aantal Zitplaasen : 30
Object Nr: VMH04-1349
Dagen Geopend: 4
Terras Oppervlakte: 90 m2
Openingstijden: 10.00 uur - 15.00 uur
Terras
Kelder
Geen personeelsovername
Gratis parkeerruimte

Neem contact op met de bedrijfsadviseur