Uw zoekresultaten

Restaurant verkopen

Makelaar in Horeca kan met de aanwezige kennis, ervaring en persoonlijke begeleiding uw restaurant verkopen op een betrouwbare manier. Wij bepalen samen met u de juiste verkoopstrategie. Makelaar in Horeca is aangesloten bij de Vereniging Makelaardij Nederland wat ervoor zorgt dat uw bedrijf ook landelijk onder de aandacht wordt gebracht! Wij van Makelaar in Horeca bemiddelen en adviseren u graag tijdens het verkoopproces. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Fases restaurant verkopen

Tijdens de begeleiding zijn er drie belangrijke fases bij horeca verkopen:

  • De introductie van uw restaurant
  • De onderhandelingen over uw restaurant
  • De overdracht van uw restaurant

U maakt kennis met onze organisatie door telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn en wat wij als makelaarskantoor daarin voor u kunnen betekenen. Daarnaast is het mogelijk een taxatie/waardebepaling door ons te laten uitvoeren.

Indien een concreet iemand geïnteresseerd is in uw restaurant, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en deze partij extra informatie toe zenden. Indien de interesse concreet is zal er samen met uw aanwezigheid een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Wij zullen tijdens deze bezichtiging uw restaurant op de juiste manier presenteren en de vragen van de geïnteresseerde juiste beantwoorden.

Na de onderhandelingen zal dan de daadwerkelijke overdracht onder toeziend oog Makelaar in Horeca en de notaris plaatsvinden. Eerdere bemiddelingen bij Makelaar in Horeca kunt u op deze pagina bekijken!

Uw restaurant verkopen door middel van onze kennis en expertises? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@makelaarinhoreca.nl of neem telefonisch contact op via: 0183- 615 183.

Vergelijk aanbiedingen