Uw zoekresultaten

Bierbrouwerij en Brewpub

QR Code
Object Omschrijving

Ter overname aangeboden door Makelaar in Horeca.nl:

deze prachtige brouwerij met brewpub in een schitterend monumentaal pand!

Het bedrijf is gestart in 2018 als professionalisering van een “hobby brouwer” en heeft sindsdien een mooie naam en merk opgebouwd. Met als resultaat een sterke merknaam en grote bekendheid in de regio.

Het bedrijf is gevestigd in een zeer passend en bijzonder (gehuurd) pand, liggend op een mooie toeristische locatie in midden Nederland. De inrichting is geheel nieuw geplaatst met de meest moderne apparatuur, waarbij per productiegang 20 HL bier geproduceerd kan worden op een bijna volledig geautomatiseerd wijze.

De productie van speciaal bieren is volgens eigen receptuur en wordt zeer gewaardeerd zoals blijkt uit de reacties van zowel consumenten als van culinaire professionals.

De omzet wordt grotendeels gerealiseerd door levering aan de regionale horeca maar ook rechtstreeks aan de consument. Daarnaast worden er rondleidingen door de brouwerij en proeverijen gegeven voor groepen.

De huidige omzet bedraagt ca. € 350.000,- met een Ebitda van € 150.000,-.
De omvang van productiecapaciteit van de brouwerij (zeker met de aantrekkelijke uitbreidingsmogelijkheid) biedt een grote potentie om de omzet & het resultaat sterk uit te breiden.

Eén van de 2 vennoten is op een leeftijd om te gaan stoppen en beide vennoten hebben daarop gezamenlijk besloten de huidige vorm van samenwerking te beëindigen.

Gezocht wordt naar een partij die of het geheel wenst over te nemen of een nauwe samenwerking kan/wil aangaan met de blijvende vennoot, waarbij de vorm en condities nader uit te werken zijn.

De overnameprijs voor de gehele onderneming (100% overname) bedraagt € 980.000,- (inclusief een vaste activawaarde van € 540.000,-)

Belangrijk is ook dat de koper aantoonbaar een voldoende financieel sterke partij is om de overname of deelname te kunnen doen, maar ook om financieel de potentie van de onderneming voldoende te kunnen benutten.

Zeer geschikt voor een bierbrouwer die zijn productiecapaciteit wilt uitbreiden of een horeca-ondernemer die zijn eigen bier wilt brouwen

Inl: horecamakelaar Loek Borsje

Kantoor: 0183 – 615183

of

rechtstreeks: 06-22 93 33 13 

landelijke Vakgroep Makelaars Horeca |  VMH 

#lekkerbier #brouwerij #goedkoopbier #brouwerij #eigenbier #genietenvanspeciaalbier #eigenbiermerk

Basis Gegevens
Object Titel : Bierbrouwerij en Brewpub
Object Pagina Titel : Bierbrouwerij met sterk eigen merk!
Object Type : Horecabedrijf
Type : Te Koop
Object ID : 1161
Dossier Nr. : MIH 1453
Prijs : Prijs op aanvraag
Oppervlakte : 450 m²
Omgeving
Toeristische bezienswaardigheden
Bos
Zitplaatsen
Terras aanwezig? : Ja
Binnen : N.V.T.
Woning
Woning aanwezig? : Nee
Parkeren
Parkeergelegenheid : Eigen Terrein
Verplichtingen
Leveranciers : Nee
Speelautomaten : Nee
Horecabedrijf Te Koop
  • Object ID : 1161
  • Oppervlakte : 450 m²
Prijs op aanvraag
Horecamakelaar
Makelaar In Horeca B.V.
Weide 5, 4206 CH Gorinchem
Contact

Vergelijk aanbiedingen