Uw zoekresultaten

Horecabedrijf verkopen

Makelaar in Horeca kan met de aanwezige kennis, ervaring en persoonlijke begeleiding uw horecabedrijf op een vertrouwde manier verkopen. Wij bepalen samen met u de juiste verkoopstrategie. Makelaar in Horeca is aangesloten bij de Vereniging Makelaardij Nederland, wat ervoor zorgt dat uw bedrijf ook landelijk onder de aandacht wordt gebracht!

Wij van Makelaar in Horeca bemiddelen en adviseren u graag tijdens het verkoopproces. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Tijdens de begeleiding zijn er drie belangrijke fases in het verkoopproces:

  • De introductie van het horecabedrijf.
  • De onderhandelingen over het horecabedrijf.
  • De overdracht van het horecabedrijf.

 

Fase 1: De introductie van het horecabedrijf

U maakt kennis met onze organisatie door telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt er besproken wat de mogelijkheden zijn en wat wij als bedrijf daarin voor u kunnen betekenen.

Daarnaast kunnen wij u helpen met de waardebepaling / taxatie van uw horecabedrijf. De waardebepaling / taxatie van uw horecabedrijf wordt aan de hand van een aantal door u aangereikte stukken bepaald. Belangrijke stukken zijn hierin: de eigendomsakte, recente jaarcijfers en een overzicht van de inventaris en lopende verplichtingen.

Vervolgens wordt samen met u een op maat gemaakte verkoopstrategie bepaald. Hierbij kunt u zelf kiezen voor een openbare of stille verkoop, het horecabedrijf wel of niet op internet en welke gegevens wel of niet bekend mogen worden gemaakt.

Fase 2: De onderhandelingen over het horecabedrijf

Als we samen met u een juiste verkoopstrategie hebben bepaald en het horecabedrijf in de markt is gezet, zullen geïnteresseerden zich bij ons melden.

Indien een concreet iemand geïnteresseerd is in uw horecabedrijf zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en deze partij extra informatie toezenden. Indien de interesse concreet is zal er samen met uw aanwezigheid een afspraak worden gemaakt voor een bezichtiging. Wij zullen tijdens deze bezichtiging uw horecabedrijf op de juiste manier presenteren en de vragen van de geïnteresseerde correct beantwoorden. Tot slot zal er ook worden gekeken naar het vermogen van de geïnteresseerde en de manier van financiering.

Tijdens de onderhandelingen zullen wij een zo goed mogelijke prijs voor u bedingen. Echter komen hier meerdere aspecten bij kijken, zoals de personeelsovername, leverancierscontracten en de mogelijkheid tot financiering. In een verder stadium zal een correct opgestelde koopovereenkomst worden opgesteld waarbij alle partijen betrokken zijn.

Fase 3: De overdracht van het horecabedrijf

Na de onderhandelingen zal dan de daadwerkelijke overdracht onder toeziend oog van Makelaar In Horeca en de notaris plaatsvinden.

Nadat de financiering van de partij is goedgekeurd en de datum van overname bekend is, zal de onderneming overgedragen moeten worden. De gebeurd door middel van een akte van levering als het een activa / passiva transactie betreft en indien er onroerend goed bij komt kijken, zullen er benodigde stukken worden aangeleverd bij de notaris. Tijdens dit gehele proces bieden wij u een optimale begeleiding om alles tot een correcte overeenkomst te leiden.

Via het contactformulier is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Mocht u ons persoonlijk willen benaderen kunt u contact opnemen via het volgende telefoonnummer: 0183-615183.

Mijn bedrijf verkopen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Vergelijk aanbiedingen