Uw zoekresultaten

Archieven

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Verhuurd / Verkocht Grilltaria Kip & Ribs

Plein 25

11Picture(s)
0
Ter overname aangeboden nieuw fastfoodconcept horecabedrijf met veel verse producten.Gelegen aan het begin de winkelstraat in Werkendam ligt aan het plein van de Gemeente Werkendam deze schitterende cafetaria. De huidige investeerder / belegger heeft deze horecazaak compleet vernieuwd en verbouwd naar de huidige eisen van de overheid en de gasten.
Prijs op aanvraag

Zeer goedlopende Cafetaria ter overname aangeboden

1Picture(s)
100
Onderbodcafetaria in de Alblasserwaard.Deze zeer goedlopende en drukke cafetaria heeft een zeer mooie uitstraling en heeft een ruim en modern ingericht zitgedeelte. Aan de voorzijde kan de gast plaats nemen om het ruim terras. Tevens liggen er voor de cafetaria parkeerplaatsen om snel wat snacks te komen afhalen.Het zeer hoge bedrijfsresultaat is nog verder te verhogen door zondag's open te gaan.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT broodjes dagzaak met catering in Drechtsteden

Prisma 100

17Picture(s)
90
VERKOCHT  dagzaak, lunchroom / cateringbedrijf. Gelegen op het bedrijventerrein in een verzamelgebouw wordt deze lunchroom met grote bereidingsruimte voor de goedlopende cateringopdrachten. De lunchroom : "De Broodjesgigant" ligt in een verzamelgebouw en in de buurt van het druk bezochte Intratuin en Praxis.
€50.000

Verkocht binnen 1 week cafetaria / cafe met woning in Lexmond

Dorpstraat 85

2Picture(s)
150
VERKOCHT!de enige cafetaria - café in Lexmond en omgeving, er komen zeer veel vaste bezoekers regelmatig een bezoek brengen.Cafetaria.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT! Italiaanse Restaurant Il Sole- Gorinchem

van Hoornestraat 22

5Picture(s)
120
VERKOCHT!  Il Sole is een erg populair en goed bezocht authentiek Italiaans Restaurant in de Lingewijk van de stad Gorinchem.  Zo krijgt het restaurant 4,7/5 sterren beoordeling van de bezoekers. Het Restaurant heeft zowel binnen als buiten een gezellige Italiaanse uitstraling en het is altijd gezellig druk.Aan de voorzijde een terras en is in de zomer met zo'n 20 zitplaatsen bezet.
€75.000

Verkocht muziekcafe bar te Leerdam

Nieuwstraat 108

2Picture(s)
0
VERKOCHT!   Aangeboden dit super leuke en goedlopende jongeren cafe. Altijd al je droom geweest om een eigen goedlopend cafe te runnen. Dit is de kans om in te stappen. Dit muziekcare ligt in het centrum van Leerdam en is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ook aan de voorzijde is er een klein maar gezellig terras. Bij binnenkomst ligt aan de linkerkant een grote U bar.
Prijs op aanvraag

Woerden goedlopende Cafetaria!

Tournoysveld 79 b

3Picture(s)
100
Onder voorbehoud | Optiegoedlopende Kwalitaria. Gelegen in het winkelcentrum "Tournoysveld" in Woerden,  ligt deze uitstekende locatie. Deze Kwalitaria met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is er 's zomers een groot terras mogelijk. De Kwalitaria heeft een hoge stabiele omzet van € 250.000,-- excl BTW per jaar en is populair in de gemeente Woerden en omstreken.
Prijs op aanvraag

Verkocht restaurant Oranjestad Eagle beach in het zonnige Aruba

J.E. irausquin Boulevard Oranjestad 64

13Picture(s)
0
Dromen zijn geen bedrog en kunnen voor u uitkomen.Klik voor video presentatie: "The Kitchen Table & Asi es mi Peru" Wegens pensioen gerechtigde leeftijd ter overname aangeboden zeer druk en goedlopend restaurant op 100 meter van het strand Eagle Beach in Oranjestad te Aruba. Bij het park Paradise Beach VillasDit horecabedrijf heeft twee formules in een pand.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT horeca units Theaterkwartier Stadshart Lelystad

3Picture(s)
50
Te koop nieuwbouw casco horeca units in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !BINNEN 2 MAANDEN DE CASCO RUIMTES VAN 50M2 VERKOCHT! Plus 70 m2 in optie!Ook uitstekende beleggings mogelijkheid voor verhuur aan horeca exploitanten.  De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant, ijssalon of lunchroom met koffie to go.
€109.500

Gorinchem | restaurant met overdekt terras. VERKOCHT!

Achter de Kerk 3

11Picture(s)
65
Eetcafe met overdekt terras in centrum van Gorinchem!  Gelegen in het centrum van Gorinchem ligt dit geweldige restaurant met ruim terras.Het restaurant (inventaris en bedrijfsovername) is te koop of kan tevens gepacht worden. Uiteraard met recht van koop.Eetcafe Achter de Kerk is een ideale plek voor een heerlijke kop koffie of een smaakvolle lunch in een sfeervolle en relaxte ambiance.
Prijs op aanvraag

Hoek van Holland | Paviljoen op toplokatie met groot terras

Badweg 8

2Picture(s)
150
Bod gevraagd op dit paviljoen.  Dit  paviljoen ligt op een geweldige A1 toplocatie aan de toegangsweg, hoek Badweg - strandweg van Hoek van Holland.De ideale plaats voor een pannenkoeken restaurant met buiten mogelijkheid voor een speelgelegenheid voor de kids.
Prijs op aanvraag

Zwijndrecht Lunchroom

Stationsweg 23

16Picture(s)
60
VERKOCHT!Te koop lunchroom in Zwijndrecht super lage huur met groot terras voor de deur! Lage overname kosten en lage huur is: goed ondernemersinkomen. Overname mogelijk pas nadat de overheid het weer toestaat. Schitterende gezellige lunchroom tegenover het NS station van Zwijndrecht. Deze nog nieuwe lunchroom wordt ter overname aangeboden.
Prijs op aanvraag

Dordrecht | Espresso-, Smoothie- and Sandwich bar

Voorstraat 246

9Picture(s)
70
VERKOCHT!Juicebar te Dordrecht. Uitstekend geschikt voor to go en delivery van de healthy producten. Deze Healthy Smoothie Juse and Sandwich bar te Dordrecht is in korte tijd op de kaart gezet. Voor een heerlijke espresso,  healthy Smoothie,  Sandwich en of Salade Bowl, je kunt het hier allemaal vers bestellen.
Prijs op aanvraag

Wassenaar te huur nieuwe cafetaria Toplocatie! Verkocht / Verhuurd

Oostdorperweg 37

14Picture(s)
70
Verkocht!Groeien dat is wat wat deze formule " Big Bread Kitchen" doet. Met meer dan 24 vestigingen heeft de formule zich de laatste jaren bewezen als stabiele en goedlopende organisatie met een professionele uitstraling.De organisatie zoekt een kandidaat die passie heeft voor horeca. Er zijn diverse mogelijkheden om deze cafetaria te starten;  koop, pacht, huur of als meewerkende manager.
Prijs op aanvraag

Dordrecht | lunchroom dagzaak in het centrum. VERKOCHT!

Voorstraat 332

8Picture(s)
100
Ter overname aangeboden. Goedlopende Lunchroom. Uitermate geschikt om zonder veel personeel een winstgevend bedrijf te exploiteren. In het centrum van Dordrecht ligt deze sfeervolle en druk bezochte dagzaak / lunchroom. Gelegen aan de Voorstraat in Dordrecht in een gunstig gelegen hoekpand.Wanneer men binnenkomt vanuit de drukke winkelstraat komt de sfeer en gezelligheid u tegemoet.
Prijs op aanvraag

Leerdam | eetsalon - cafetaria met ruim zitgelegenheid

Nieuwstraat 74

5Picture(s)
160
VERKOCHT.  eetsalon - cafetaria Walter te Leerdam.Deze cafetaria is een begrip in de wijde omgeving van Leerdam. De eigenaren hebben hun sporen verdient en willen nu ze de pensioenleeftijd bereikt hebben stoppen met hun cafetaria.Aan de voorzijde naast de entree is er een authentieke automatiek van snoep en snacks. Hier  wordt nog veelvuldig gebruik van gemaakt.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT! Rhenoy | cafetaria met groot terras

Rhenoyseweg 11

1Picture(s)
90
 Verkocht in 2021 ! Gelegen in de Betuwe ligt deze cafetaria Route 88. De cafetaria ligt aan de provinciale en toegangsweg naar Rhenoy. Veel bewoners en recreanten komen op het terras als het goed weer is wat gebruiken.Binnen is er plaats voor 24 personen en buiten op het ruime terras ca. 75. De ruime cafetaria is al jaren een begrip in (de omgeving van)  Rhenoy.
Prijs op aanvraag

Wassenaar | cafetaria Verkocht!

Oostdorperweg 37

10Picture(s)
70
Verkocht!Deze cafetaria ligt in de horecastraat van Wassenaar en wordt door veel toeristen van wege de ligging aan de haven bezocht. Tevens komen er veel toeristen en de bezoekers van Duinrel.De ruim opgezette cafetaria met groot terras heeft veel mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om de achterzijde van de ruimte bij de cafetaria te betrekken.
€49.500
23 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen