Uw zoekresultaten

Archieven

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

cafetaria met catering op A1 locatie in Ridderkerk

1Picture(s)
180
Makelaar in horeca.nl biedt ter overname aan:Cafetaria met catering in een winkelcentrum van Ridderkerk.  Geweldige goedlopende cafetaria ligt in een woongebied van meer dan 10:000 inwoners. Vanwege discretie wordt informatie alleen gegeven na bekend making van NAW gegevens van de geeinteresseerde(n)Voor inlichtingen:Dhr.
Prijs op aanvraag

Cafetaria Ons Plezier met woning

Voortsraat 5

13Picture(s)
300
Verkocht! door Makelaar in Horeca.nl deze enige cafetaria in het centrum van Klaaswaal. Het dorp heeft ruim 4000 inwoners en is de enige cafetaria. Momenteel wordt er alleen afgehaald en er wordt niet bezorgd. De huidige ondernemer ( ca. 15 jaar) wil door persoonlijke omstandigheden jammer genoeg stoppen.Deze cafetaria is maar 5 dagen geopend.
€35.000

Horecabedrijf gevestigd op toplocatie Delft

2Picture(s)
100
Ter overname aangeboden drukke dagzaak in omgeving Delft.Gelegen aan de drukste snelweg A13 van Nederland ligt dit drukke horecabedrijf.  Per uur rijden hier ca. 5000 auto's en vrachtverkeer langs waarvan een gedeelte komt consumeren.Vanwege discretie wordt informatie uitsluitend via de telefoon verstrekt na bekend making NAW gegeven. Wij dienen discreet met deze opdracht om te gaan.
Prijs op aanvraag

Verhuurd / Verkocht Grilltaria Kip & Ribs

Plein 25

11Picture(s)
0
Ter overname aangeboden nieuw fastfoodconcept horecabedrijf met veel verse producten.Gelegen aan het begin de winkelstraat in Werkendam ligt aan het plein van de Gemeente Werkendam deze schitterende cafetaria. De huidige investeerder / belegger heeft deze horecazaak compleet vernieuwd en verbouwd naar de huidige eisen van de overheid en de gasten.
Prijs op aanvraag

Zeer goedlopende Cafetaria ter overname aangeboden

1Picture(s)
100
Onderbodcafetaria in de Alblasserwaard.Deze zeer goedlopende en drukke cafetaria heeft een zeer mooie uitstraling en heeft een ruim en modern ingericht zitgedeelte. Aan de voorzijde kan de gast plaats nemen om het ruim terras. Tevens liggen er voor de cafetaria parkeerplaatsen om snel wat snacks te komen afhalen.Het zeer hoge bedrijfsresultaat is nog verder te verhogen door zondag's open te gaan.
Prijs op aanvraag

Verkocht | Noorwegen restaurant met woning Top locatie! provincie Tele

16Picture(s)
536
VERKOCHT! Bent u op zoek naar een nieuw leven in Noorwegen en wilt u gelijk aan de slag in uw eigen goedlopende restaurant inclusief woonruimte? Zoek dan niet verder.In een pittoresk dorpje in de prachtige provincie Telemark staat vlakbij een meer dit goedlopende restaurant te koop.Vorig jaar heeft het restaurant een renovatie gehad met nieuwe vloer, plafond en interieur.
€345.000

VERKOCHT broodjes dagzaak met catering in Drechtsteden

Prisma 100

17Picture(s)
90
VERKOCHT  dagzaak, lunchroom / cateringbedrijf. Gelegen op het bedrijventerrein in een verzamelgebouw wordt deze lunchroom met grote bereidingsruimte voor de goedlopende cateringopdrachten. De lunchroom : "De Broodjesgigant" ligt in een verzamelgebouw en in de buurt van het druk bezochte Intratuin en Praxis.
€50.000

Verkocht binnen 1 week cafetaria / cafe met woning in Lexmond

Dorpstraat 85

2Picture(s)
150
VERKOCHT!de enige cafetaria - café in Lexmond en omgeving, er komen zeer veel vaste bezoekers regelmatig een bezoek brengen.Cafetaria.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT! Italiaanse Restaurant Il Sole- Gorinchem

van Hoornestraat 22

5Picture(s)
120
VERKOCHT!  Il Sole is een erg populair en goed bezocht authentiek Italiaans Restaurant in de Lingewijk van de stad Gorinchem.  Zo krijgt het restaurant 4,7/5 sterren beoordeling van de bezoekers. Het Restaurant heeft zowel binnen als buiten een gezellige Italiaanse uitstraling en het is altijd gezellig druk.Aan de voorzijde een terras en is in de zomer met zo'n 20 zitplaatsen bezet.
Prijs op aanvraag

Verkocht muziekcafe bar te Leerdam

Nieuwstraat 108

2Picture(s)
0
VERKOCHT!   Aangeboden dit super leuke en goedlopende jongeren cafe. Altijd al je droom geweest om een eigen goedlopend cafe te runnen. Dit is de kans om in te stappen. Dit muziekcare ligt in het centrum van Leerdam en is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Ook aan de voorzijde is er een klein maar gezellig terras. Bij binnenkomst ligt aan de linkerkant een grote U bar.
Prijs op aanvraag

Woerden goedlopende Cafetaria!

Tournoysveld 79 b

3Picture(s)
100
Onder voorbehoud | Optiegoedlopende Kwalitaria. Gelegen in het winkelcentrum "Tournoysveld" in Woerden,  ligt deze uitstekende locatie. Deze Kwalitaria met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Tevens is er 's zomers een groot terras mogelijk. De Kwalitaria heeft een hoge stabiele omzet van € 250.000,-- excl BTW per jaar en is populair in de gemeente Woerden en omstreken.
Prijs op aanvraag

Verkocht restaurant Oranjestad Eagle beach in het zonnige Aruba

J.E. irausquin Boulevard Oranjestad 64

13Picture(s)
0
Dromen zijn geen bedrog en kunnen voor u uitkomen.Klik voor video presentatie: "The Kitchen Table & Asi es mi Peru" Wegens pensioen gerechtigde leeftijd ter overname aangeboden zeer druk en goedlopend restaurant op 100 meter van het strand Eagle Beach in Oranjestad te Aruba. Bij het park Paradise Beach VillasDit horecabedrijf heeft twee formules in een pand.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT horeca units Theaterkwartier Stadshart Lelystad

3Picture(s)
50
Te koop nieuwbouw casco horeca units in nieuw ontwikkeld uitgaanscentrum " Theaterkwartier" van Lelystad !BINNEN 2 MAANDEN DE CASCO RUIMTES VAN 50M2 VERKOCHT! Plus 70 m2 in optie!Ook uitstekende beleggings mogelijkheid voor verhuur aan horeca exploitanten.  De units zijn uitermate geschikt als de betere Fast-food restaurant, ijssalon of lunchroom met koffie to go.
€109.500

Gorinchem | restaurant met overdekt terras. VERKOCHT!

Achter de Kerk 3

11Picture(s)
65
Eetcafe met overdekt terras in centrum van Gorinchem!  Gelegen in het centrum van Gorinchem ligt dit geweldige restaurant met ruim terras.Het restaurant (inventaris en bedrijfsovername) is te koop of kan tevens gepacht worden. Uiteraard met recht van koop.Eetcafe Achter de Kerk is een ideale plek voor een heerlijke kop koffie of een smaakvolle lunch in een sfeervolle en relaxte ambiance.
Prijs op aanvraag

Hoek van Holland | Paviljoen op toplokatie met groot terras

Badweg 8

2Picture(s)
150
Bod gevraagd op dit paviljoen.  Dit  paviljoen ligt op een geweldige A1 toplocatie aan de toegangsweg, hoek Badweg - strandweg van Hoek van Holland.De ideale plaats voor een pannenkoeken restaurant met buiten mogelijkheid voor een speelgelegenheid voor de kids.
Prijs op aanvraag

Zwijndrecht Lunchroom

Stationsweg 23

16Picture(s)
60
VERKOCHT!Te koop lunchroom in Zwijndrecht super lage huur met groot terras voor de deur! Lage overname kosten en lage huur is: goed ondernemersinkomen. Overname mogelijk pas nadat de overheid het weer toestaat. Schitterende gezellige lunchroom tegenover het NS station van Zwijndrecht. Deze nog nieuwe lunchroom wordt ter overname aangeboden.
Prijs op aanvraag

Dordrecht | Espresso-, Smoothie- and Sandwich bar

Voorstraat 246

9Picture(s)
70
VERKOCHT!Juicebar te Dordrecht. Uitstekend geschikt voor to go en delivery van de healthy producten. Deze Healthy Smoothie Juse and Sandwich bar te Dordrecht is in korte tijd op de kaart gezet. Voor een heerlijke espresso,  healthy Smoothie,  Sandwich en of Salade Bowl, je kunt het hier allemaal vers bestellen.
Prijs op aanvraag

Noordeloos | Eetcafé/cafetaria "Nicoos Broer"

Noordzijde 57

17Picture(s)
120
Verkocht!Tegen elk aannemelijk bod dus zeer lage overname. Ideaal horecabedrijf voor een starten de ondernemer.  Eetcafé met cafetaria en klein terras te koop in Noordeloos Gelegen in het dorp Noordeloos ligt dit gezellige eetcafé met cafetaria en afhaalgedeelte  "Café Nicoos Broer".
€1.400
27 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen