Uw zoekresultaten

Horeca makelaar Zeeland

Wij van Makelaar in Horeca zijn gespecialiseerd in het bemiddelen tijdens de aan- en verkoop fase van uw horecabedrijf. Wij voeren onze diensten voornamelijk uit in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Wij van Makelaar in Horeca hebben al meer dan 25 jaar bedrijfservaring in de horeca. Door onze kennis en expertises kunnen wij een u een persoonlijke en hoog kwalitatieve begeleiding bieden.

Waarom een Horeca makelaar Zeeland?

Door alle kennis en ervaringen kunnen wij ons plaatsen in de aspirant-koper zodat wij sneller kopers kunnen vinden voor zaken die wij in de verkoop hebben. Hierdoor kunnen wij snel klanten in Zuid-Holland op de hoogte stellen van een nieuwe horecabedrijf die bij ons is toegevoegd. Wij voeren onze diensten gebiedsgebonden uit zodat wij u de betrouwbare en informatieve informatie kunnen verschaffen met de juist gehanteerde vierkante meter prijzen. Omdat Makelaar in Horeca met twee verschillende hoofdkantoren werkt, zitten wij dicht op de marktontwikkelingen in de horecabranche en kunnen wij daadkrachtig optreden wanneer dit nodig is.

Wij willen u graag helpen met de aan- en verkoop bemiddeling van uw eigen horecabedrijf! U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen doormiddel van een E-mail of telefonisch contact.

Contact gegevens horeca makelaar Zeeland

Makelaar in Horeca B.V.
Papland 5
4206 CK Gorinchem
Tel.: 0183-615183
Mob.: 06-22 93 33 13 (Horecamakelaar Loek Borsje)
Mob.: 06-51 70 71 88 (Horecamakelaar John Chow)

Vergelijk aanbiedingen