Zoek in het Horeca Aanbod

Leiden | Lunchroom Délifrance

€3.352 Per Maand
Gelegen in het mooie centrum van de stad Leiden bieden wij een gezellige Délifrance aan. Overige informatie zal nog worden toegevoegd.Voor meer informatie, neem contact op via de contactknop rechts.
3

Roosendaal | Cascoruimte te koop/te huur

Prijs op aanvraag
Grote cascoruimte in Roosendaal te koop/te huur aangeboden van minimaal 1500m².Ruimte voor een wereld-, wok- of all you can eat restaurant.
1

Horecaruimte Etten Leur

Prijs op aanvraag
MIH 2915 - Winkelruimte in druk winkelcentrum te Etten-Leur geschikt voor modezaak  of lunchroom.Oppervlakte 200 m2.Grote voorpui.Terras mogelijkheden (aanvraag gemeente) .
1

Horecaruimte Rotterdam te huur

Prijs op aanvraag
MIH 2813 - 400 m2 gerenoveerde horecaruimte gelegen op Katendrecht te Rotterdam.Oplevering medio november 2017.
1

Restaurant te Ouddorp

€190.000
MIH 2911. In bereik van zee & strand, een leuk, sfeervol en gezellige lunchroom annex restaurant.
1

Snackbar Capelle

Prijs op aanvraag
MIH 2914 - Ter overname snackbar Capelle aan den IJssel.Mooie snackbar te Capelle aan den IJssel, gelegen in een klein winkelcentrum in een dichtbevolkt woongebied met 60.000 inwoners.
1

Schelluinen | Restaurant 't Centrum

Prijs op aanvraag
Aan het begin van het dorp Schelluinen ligt het wijd en zijd bekende restaurant van Arie en Corrie van der Stelt.
7

Hoek van Holland | Strandpaviljoen

Prijs op aanvraag
Het gehele jaar geopend, elke dag, elk seizoen, voor de strandgenieters! Dagelijks geopend (met uitzondering van de winter, dinsdag gesloten) en heeft een jaarrondvergunning.
1

Dordrecht | Lunchroom

€1.030 Per Maand
Deze prachtige lunchroom, gelegen in een winkelcentrum in het mooie Dordrecht, is te koop. De oppervlakte van de onderneming bedraagt 45m². Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
8

Dordrecht | Lunchroom

€1.650 Per Maand
Deze prachtige lunchroom in het centrum van het mooie Dordrecht is te koop. De oppervlakte bedraagt 60m². Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
6

Papendrecht | Lunchroom

€4.387 Per Maand
Deze lunchroom is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van ditwinkelcentrum, en heeft door de gunstige hoekligging en de vele grote ramen eengezellige transparante uitstraling die de dagelijks
10

Leiden | Cocktailbar/ Eetcafé Aloha

€38.000
Midden in het centrum van Leiden ligt deze geweldige locatie met groot terras. Deze populaire horecazaak is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van Leiden.
9

Gorinchem | Restaurant aan het water

€59.500
Dit prachtige restaurant is gelegen in de binnenstad en aan een van de gezellige winkelstraten van Gorinchem.
10

Leiden | Cocktailbar/eetcafé "Aloha"

€38.000 Per Jaar
Midden in het centrum van Leiden ligt deze geweldige locatie met groot terras.Deze populaire horecazaak is een van de drukst bezochte horecagelegenheden van Leiden.
9

Drechtsteden | Restaurant

€3.550 Per Maand
Druk bezocht restaurant te koop. Het restaurant bevindt zich op een uitstekende locatie met een terras aan de voor- en achterzijde.
16

Alblasserdam | Broodjeszaak "Dock 22"

€1.840 Per Maand
Deze broodjeszaak ligt dichtbij het knooppunt van de A15 en A16 op hetindustriepark Nieuwland van Alblasserdam. De zaak bevindt zich  in het pand van Maat Heftrucks.
12

Naaldwijk | Lunchroom "Tramhuisje"

Prijs op aanvraag
Gerestaureerde horecaruimteHet oude tramstation van Naaldwijk is een monumentaal, 110 jaar oud gebouw, en is in 2017 helemaal gerenoveerd.
15