klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

Brandwijk | Goedlopend dorps jongeren pub met eventueel brasserie mogelijkheden groot terras

Gepost door MIH op augustus 9, 2022
0

Gelegen aan een toeristische fietser route ligt dit geweldige horecapand. Momenteel is het beperkt open. Het achterste gedeelte is ingericht als plaatselijke pub en wordt super goedbezocht door de jongeren. De huidige eigenaren hebben het horecapand gekocht en geheel gestript en opnieuw gerenoveerd. Hierbij is alles aangepakt.  Er is aan de achterkant alvast een pub geopend met personeel dat wordt ingehuurd. De bedoeling is dat er een zelfstandige ondernemer / echtpaar in gaat komen die de voorzijde (brasserie / eetcafe ) en de achterzijde (bar / pub) gaat exploiteren.

OMZET

De geschatte omzet is € 350.000,- a € 400.000,- per jaar. Er kan financieel worden meegedacht met de inrichting of de nu al geopende pub.

Er is in de omgeving en nieuwe camping gerealiseerd en de fietsroute loopt langs het pand. Met een beetje geluk komt er weer een strenge winter en dan is het helemaal de place tot be. Van oudsher is het een druk bezocht eetcafe ” Boerenklaas” geweest. Vele inwoners van de Alblasserwaard en omstreken weten dan ook blindelings deze locatie te vinden.

Graag willen wij in gesprek met een horeca(echtpaar) ondernemer, die deze toplocatie weer veder willen uitbreiden en een ruim ondernemers inkomen willen verdienen

#brasserie #cafe #eetcafe #lunchroom #pub #jongerencafe #tekoophorecabedrijf #restaurant

INL:

horecamakelaar

Loek Borsje

K: 0183-56 151 83

M: 06-22 93 33 13

Vergelijk aanbiedingen