klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

Uitstel belasting aanvragen!

Gepost door MIH op september 17, 2021
0

Ondernemers uit de horecabranche die door corona hun belastingen niet kunnen betalen, kunnen alleen deze maand nog bijzonder uitstel van betaling aanvragen. Als u nu bijzonder uitstel aanvraagt, dan loopt dat tot 1 oktober 2021. Vanaf deze datum moeten alle belastingen waarvoor u op of na 1 oktober 2021 aangifte doet, weer op tijd betaald worden. En ook belastingaanslagen waarvan de uiterste betaaldatum ligt op of na 1 oktober 2021, moet u betalen.

Het aanvragen van bijzonder uitstel van betaling kan eenvoudig met een digitaal formulier via de site van de Belastingdienst.

Waarom nu nog uitstel aanvragen?

  • Tot en met 30 september hoeft u de belastingen waarvoor u bijzonder uitstel hebt, niet te betalen. U krijgt hier een ruime betalingsregeling voor.
  • Vanaf 1 oktober 2022 start de betalingsregeling voor de belastingschuld die u hebt opgebouwd tijdens het bijzonder uitstel. U betaalt de belastingschuld dan af in 5 jaar.

Aangifte doen en belastingaanslagen op of na 1 oktober 2021

  • Op of na 1 oktober 2021 aangifte doen
    Hebt u bijzonder uitstel? En doet u in oktober 2021 aangifte over één of meer van de volgende tijdvakken? Bekijk wat de tijdvakken zijn waarover u voor het eerst niet alleen op tijd aangifte moet doen, maar ook weer op tijd moet betalen.
  • Belastingaanslagen met uiterste betaaldatum op of na 1 oktober 2021
    Krijgt u bijvoorbeeld op 2 september 2021 een aanslag inkomstenbelasting over 2020? Lees hier waarom het bijzonder uitstel voor deze aanslag niet geldt.

Meer informatie
Hebt u vragen over het bijzonder uitstel van betaling? Op belastingdienst.nl/bijzonderuitstel vindt u de meest actuele informatie.

 

Bron:

Belastingdienst.

Vergelijk aanbiedingen