klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

DE SPECIALIST IN HORECA PAYROLL

Gepost door MIH op november 29, 2018
0

Het gemak van payroll:

Ongehinderd werkgeven zonder het bijkomstige papierwerk.
Zit u vaker op kantoor dan dat u in de zaak staat? Vindt u dat u teveel tijd kwijt bent aan administratieve randzaken? In samenwerking met  JAM  payroll biedt Makelaarinhoreca.nl de oplossing. Wij nemen het juridisch werkgeverschap, inclusief alle verantwoordelijkheden en bijbehorende risico’s, van u over.

Wat is het verschil tussen Payroll en loonadministratie?

Met payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap van u over. Uw personeel komt bij ons op de loonlijst te staan. Bovendien nemen wij alle risico’s en administratieve verantwoordelijkheden van u over. Bij enkel het uitbesteden van de loonadministratie blijven risico’s en administratieve verantwoordelijkheden uw eigen werklast.

Wat is het verschil tussen een uitzendbureau en Payroll?

Met payroll nemen wij een deel van het werkgeverschap van u over. Uw werknemers komen bij ons op de loonlijst. Ondanks dat uw werknemers formeel bij JAM in dienst zijn, werken zij alleen voor u. Dit is het grootste verschil in vergelijking met het inhuren van uitzendkrachten, die normaliter worden ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van werknemers. Ook dit komt normaliter bij uitzendwerk voor de rekening van het uitzendbureau.

Wat veranderd er voor uw personeel?

Met payroll van JAM! komt uw personeel juridisch gezien bij ons in dienst. Uw werknemers zullen voortaan door JAM! worden uitbetaald. Op het loonstrookje zien uw werknemers het JAM! logo. Op de werkvloer verandert er echter niets. U blijft geheel zelf verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden.

Uitbetalen.

JAM! kiest de betaalmomenten in overeenstemming met uw wensen. Standaard houden wij dezelfde betaalmomenten aan die uw organisatie altijd heeft gehanteerd of wenst te hanteren. De opties omvatten, bijvoorbeeld, wekelijks, vier wekelijks of maandelijkse verloning.

Wat gebeurt er als een van de medewerkers ziek wordt?

Wanneer een van uw werknemers ziek wordt, meldt de betreffende medewerker dit bij u en bij JAM!. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele beleid bij ziekte. In navolging van reguliere wet- en regelgeving, betalen wij uw werknemer gewoon door en begeleiden hem of haar bij re-integratie. U heeft hier dus geen enkel omkijken meer naar. En de kosten van doorbetaling komen voor onze rekening.

Omrekenfactor.

De omrekenfactor per gewerkt uur bestaat uit verschillende elementen. Het tarief is opgebouwd uit de reguliere werkgeverslasten, zoals het loon, premies en belastingen, vakantiedagen en vakantiegeld, en een reservering ter dekking van ziektekosten. Daarbovenop komt een marge voor JAM!.

Wat kost payroll.

JAM! hanteert een vaste omrekenfactor per gewerkt uur. Deze factor vormt een opslag ten opzichte van het brutoloon. De omrekenfactor dekt alle payrollkosten. Zo wordt u nooit geconfronteerd met een naheffing. Daar staat tegenover dat uw werkgeverskosten zullen dalen – in de meeste gevallen bespaart u tot zelfs 5%. Evenals uw boekhoudkosten worden minder.

Zeker weten wat payroll voor uw organisatie kost? Of hoeveel kosten u kunt besparen? Doe dan de kostencheck of vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor van Zuid-Holland :

K: 0183-615183

M: 06 -22 93 33 13  ( Loek)

E-mail: kantoor@makelaarinhoreca.nl

Vergelijk aanbiedingen