Uw zoekresultaten

Digitale menukaart

Gepost door MIH op april 8, 2016
0

Overstappen naar een innoverende digitale menukaart?

Een digitale menukaart is tegenwoordig één van de grote trends. Wat zijn nu de mogelijkheden? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat vindt de fiscus hiervan?

Voor- en nadelen
Allereerst bent u zelf helemaal vrij om een digitale menukaart door te voeren. Digitale menukaarten hebben hun eigen voor- en nadelen. Eén van de grootste voordelen is dat u zelf een stuk flexibeler bent. Een digitale menukaart is eenvoudig aan te passen, kan meer informatie verschaffen en u hebt geen drukwerk meer. Enkele voorbeelden van toepassingen die eenvoudig te gebruiken zijn:
• Uitgebreide omschrijven (Wijn, Bier en afkomst vlees)
• Links naar leveranciers en kwekers van de producten.
• Vermeldingen van ingrediënten en allergieën.
• Meer informatie over het restaurant doormiddel van afbeeldingen en video’s.

Naast alle voordelen is er ook een nadeel voor een digitale menukaart en dat is diefstal. Met een aantal creatieve ideeën is dit probleem makkelijk op te lossen. Een voorbeeld hiervan is het bevestigen van uw digitale menukaart aan de wand waardoor niemand de tablet/Ipad mee kan nemen.

Digitale menukaart

Fiscaal
De aanschaf van een digitale menukaart zal natuurlijk hoger zijn dan een normale menukaart, maar de kosten zijn fiscaal aftrekbaar of wordt beloond met maximaal 28% investeringsaftrek! Een tablet voor zakelijk gebruik is daarnaast ook nog eens 100% aftrekbaar.

Functies
Naast de functie als menukaart zijn er ook allerlei andere opties. Zo kunt u software toepassen die ervoor zorgt dat de klant zijn bestelling rechtstreeks naar de bar kan sturen. Naast de bestelfunctie is er ook de afrekenfunctie. De tablet kan ook als kassasysteem hanteren en door gekoppeld zijn naar uw eigen kassasysteem.

Vergelijk aanbiedingen