Uw zoekresultaten

For Sale

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Katwijk | super leuk traditioneel cafe

Hoornesplein 45

5Picture(s)
75
Ter overname aangeboden. Altijd al een cafe willen runnen. Dit is de kans om het goedlopende cafe over te nemen.Het super gezellige traditionele cafe in het winkelcentrum Hoornes Passage ligt het midden en kan op twee manieren betreden worden. Vanuit de passage en de achterzijde als het winkelcentrum gesloten is.Het is een klein maar overzichtelijk cafe met veel mogelijkheden.
€39.500

Papendrecht | Super gezellig traditioneel cafe te koop

Oude Veer 5

5Picture(s)
65
Ter overname aangeboden dit traditionele cafe.Gelegen vlakbij het winkelcentrum van Papendrecht, ligt dit gezellige traditionele cafe. Aan de voorzijde is een klein maar gezellig gevelterras van zo'n 14 zitplaatsen. Dijk is autovrij gemaakt en dus hebben de terrasgangers geen last van verkeer. Binnen is er ruimte om te poolen en is er rondom dit poolbiljart diverse wandtafels met hoge krukken.
Prijs op aanvraag

Horecabedrijf gevestigd op toplocatie Delft

2Picture(s)
100
 Ter overname aangeboden drukke dagzaak in omgeving Delft.Gelegen aan de drukste snelweg A13 van Nederland ligt dit drukke horecabedrijf.  Per uur rijden hier ca. 5000 auto's en vrachtverkeer langs waarvan een gedeelte komt consumeren.Vanwege discretie wordt informatie uitsluitend via de telefoon verstrekt na bekend making NAW gegeven. Wij dienen discreet met deze opdracht om te gaan.
€200.000

Dordrecht | Restaurant Chez Heeren Jansen

Wieldrechtseweg 52

10Picture(s)
200
Restaurant te koop op toplocatie aan het water de Dordtsche kil. Restaurant "Chez Heeren Jansen" ligt verborgen achter een industriële muur van fabrieken en bedrijven welke via de A16 - N3 - N217 bereikbaar zijn.
Prijs op aanvraag

Populair eetcafe aan toeristische route in Heukelum

Gasthuisstraat 36

6Picture(s)
100
Ter overname aangeboden door Makelaarinhoreca.nl  Wonen en werken in een unieke en historische locatie. Gelegen als een fiets knooppunt aan de lingeroute vind u deze locatie, welke in 2020 onder handen is genomen.Hierbij zijn, buiten een frisse kleurstelling en dubbel glas, ook de toiletgroepen compleet vernieuwd.
€39.500

Ter overname horecazaak toplocatie Renesse

Korte Reke 4

6Picture(s)
300
Ter overname aangeboden door Makelaar in Horeca.nl B.V.Gelegen aan de Korte Reke, het horecaplein, in Renesse ligt dit geweldige horecabedrijf " HeerlijkZo".Toeristen en gasten.HeerlijkZo ligt aan de toegangsweg naar de Hoofdstraat van Renesse welke tevens lijdt naar de kustplaats Burg-Haamstede. Het restaurant bestaat al sinds 2014 en heeft een uitstekende naam.
Prijs op aanvraag

Te koop Pannenkoeken restaurant

1Picture(s)
215
Ter overname aangeboden zeer druk pannenkoekenhuis. Ligt in de nabijheid van een zeer mooi en bekend kasteel waar in de omgeving veel campings liggen.Dit pannenkoekenhuis vormt te samen met andere horecagelegenheiden het hele jaar een trekpleister voor de vele toeristen en recreanten.Veel maken dan ook een fietstocht door de prachtige bossen die op steenworp afstand bewandeld kunnen worden.
€600.000

Zuid-Holland Strandpaviljoen met wateractiviteiten

1Picture(s)
300
Te koop aangeboden Makelaar in horeca horecamakelaardij:Strandpaviljoen met een seizoenexploitatie op een prachtige locatie aan het het Noordzee strand in Zuid-Holland.Type Horeca:StrandpaviljoenSoort/locatie:Het betreft hier de seizoens exploitatie met de inventaris, goodwill en opstallen. Op een unieke locatie aan de kust aan  Zuid-Holland.
Prijs op aanvraag

Horeca Buitenl. te Koop provincie Telemark

16Picture(s)
536
Bent u op zoek naar een nieuw leven in Noorwegen en wilt u gelijk aan de slag in uw eigen goedlopende restaurant? Zoek dan niet verder.In een pittoresk dorpje in de prachtige provincie Telemark staat vlakbij een meer dit goedlopende restaurant te koop.Vorig jaar heeft het restaurant een renovatie gehad met nieuwe vloer, plafond en interieur. Ook het sanitair is aangepakt.
€370.000

Gorinchem | cafetaria met bezorgscooters en fietsen

5Picture(s)
75
Te koop cafetaria met goedlopende bezorgdienst!Gelegen tegen het centrum van de binnenstad van Gorinchem, ligt deze goed bekend staande cafetaria. De cafetaria ligt centraal en is goed te bereiken en wat belangrijker is de bezorgers op de scooters en fietsen zijn snel bij de klanten welke in Gorinchem en omgeving dagelijks hun bestelling plaatsen.
€65.000

Gorinchem | ter overname Griekse bezorglocatie op toplocatie

Molenstraat 1

4Picture(s)
0
Deze Griekse topzaak is een bekende in Gorinchem en omgeving. De locatie is een tripel A locatie. Gelegen in een hoekpand aan de Grote Markt te Gorinchem, ligt dit Mediterraanse horecabedrijf  "Gyros".Ligging.
Prijs op aanvraag

Ter overname goedlopende cafetaria met restaurant in Schelluinen

Zandkade 14 a

4Picture(s)
225
Ter overname veelzijdig horecabedijf!Gelegen onder de rook van Gorinchem ligt dit zeer drukke en gewilde horecabedrijf "Thuys Eten en Drinken". Het horecapand is verdeeld in twee aparte gedeeltes en entrees. Aan de cafetaria zijde (afhaalgedeelte) kan men terplaatse de snacks opeten of gelijk meenemen. Het andere gedeelte heeft een eigen entree en terras en is een volwaardig restaurant.
Prijs op aanvraag

Te koop goedlopend Chinees restaurant te Woerden

Tournysveld 79 c

3Picture(s)
110
Ter overname aangeboden:Restaurant Mei Wah is een begrip in Woerden. Letterlijk als de Chinees om de hoek.Dit zeer drukke afhaalrestaurant is een groot begrip in Woerden.Sinds 1973 gevestigd in winkelcentrum Tournoysveld. Dit zeer goedlopende horecabedrijf is op zoek naar een overname kandidaat dit het stokje wil overnemen.
Prijs op aanvraag

Sliedrecht | Cafetaria te koop aan jachthaven op toplocatie

Merwestraat 1 a

6Picture(s)
215
Ter overname aangeboden cafetaria boven de jachthaven van Sliedrecht.Deze geweldige locatie ligt op een absolute A1 locatie. Het terras rondom het paviljoen heeft een gezellige uitstraling en is met zo'n 70 zitplaatsen in de zomer bezet.
Prijs op aanvraag

Leiden | te koop top horecapand (beleggingspand) rand centrum

Lammermarkt 100

5Picture(s)
1,190
Te koop horecapand in Leiden! Te koop een uniek object (beleggingspand)  in hartje Centrum, de voormalige danssalon/discotheek "In Casa”. Het pand is geschikt voor uiteenlopende doeleinden, zoals: Horeca V zoals discotheek, feestzaal etc. , bedrijfsruimte en als winkelruimte. Er is tevens een mogelijkheid tot het creëren van een terras aan de voorzijde van het pand.
€2.650.000

Te koop casco horeca toplocatie Theaterkwartier Lelystad

Agrobaan 12

4Picture(s)
1,025
Te koop horecapand met groot terras naast theater in het stadshart van Lelystad Het horecagebouw Agorahof  is gelegen op het plein en zal door het grote terras een eyecatcher worden van het nieuwe uitgaansgebied. Het horecagebouw bestaat uit:begane grond van ca. 575 m 2  1e verdieping van ca. 450 m2 . Totaal 1025 m2Groot terras mogelijk. De ruimtes worden  casco opgeleverd.Koopsom:€ 2.5oo.
Prijs op aanvraag

Papendrecht | Restaurant

6Picture(s)
205
Uitstekende locatie in het winkelhart van Papendrecht.  Meer dan 200 m2 met een groot terras aan de winkelpromenade. Parkeergarage op nog geen 50 meter afstand. Het gemakkelijk te bereiken restaurant is momenteelgeopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot ca. 22.00 uur.  Op deze locatie zijn er diverse De omzet vergroting is d.m.v. De lunch gemakkelijk uit te breiden.
€3.550

MULTIFUNCTIONELE HORECAGELEGENHEID DEKKERSHOEVE

Essepad 6

12Picture(s)
165
Ter overname aangeboden in Voorburg. Deze unieke locatie bevindt zich in een zeldzaam groen polderlandschap in de regio Den Haag. Een oase van rust in onze drukke Randstad. Vanaf het ruime terras heeft u een prachtig uitzicht over de polder, met een vierhonderd jaar oude molen en ooievaarsnest. De entree over de ophaalbrug maakt het idyllische plaatje compleet.
€770.000
26 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen