Uw zoekresultaten

For Sale

Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Zoetermeer | Nieuwe kiosk met nieuwe inventaris

Piet Heinplein 2

8Picture(s)
30
Makelaar in horeca.nl biedt ter overname aan:Kiosk De Smulhoek te Zoetermeer.Vanwege een brand is deze zeer goedlopende kiosk op een toplocatie van Zoetermeer in 2023 gesloten geweest. Alles met de verzekering is afgerond en nu mag het weer vernieuwd en geopend worden.Momenteel wordt er een nieuwe kiosk met nieuwe inventaris gerealiseerd.
Prijs op aanvraag

Montfoort | Pizzeria met terras.

Keizerstraat 33

5Picture(s)
80
Da Pino is al ca 20 jaar bekend als Italiaans restaurant in Montfoort en omgeving. Het is een druk bezochte gezellig ingerichte pizzeria met tevens een fietsenbezorgdienst voor pizza's.Momenteel hebben zij ook schnitzels van de " Schnitzelkoning" op het menu staan. Deze zijn in korte tijd ook zeer populair geworden en worden regelmatig tezamen met pizza's besteld.
€49.500

Brasserie met apart afhaalgedeelte

Kerkbuurt 43 b

13Picture(s)
250
Makelaar in Horeca.nl biedt ter overname aan: gelegen in de Drechtsteden een geweldige locatie in het winkelgebied van Sliedrecht. Naast de Hema en de action te samen met lunchroom Tikkie Bijzonder, is dit een ideale plek voor een brasserie om heerlijk te genieten van een drankje of lekker te eten.
Prijs op aanvraag

Hardinxveld Giessendam | moderne cafetaria met hoge omzet te koop

Den Bogerd 26

10Picture(s)
185
Door Makelaar in Horeca.nl b.v. goedlopende en bekend staande cafetaria ter overname aangeboden.Gelegen in Hardinxveld-Giessendam in het kleine winkelcentrum tegenover Albert Hein en in de winkelgalerij tussen Primera en Supermarkt " Dirk" ligt deze ca. 100 m2 grote cafetaria.De grote winkelpui werkt uitnodigen om hier binnen te stappen.
Prijs op aanvraag

Los strandpaviljoen te koop ca. 300m2

7Picture(s)
300
Aangeboden per oktober dit jaar strandpaviljoen ca 300m2 . Wegens aanschaf van een groter paviljoen.Momenteel nog te zien op het strand in Scheveningen. ( op afspraak) Het paviljoen wordt in de 2de week van oktober van het strand gehaald en kan dan (in overleg ) worden overgenomen.Het paviljoen bestaat uit:Vloer Geïmpregneerde houten onderslagen,  Vurenhouten onderring, fins vuren vloerplaten2.
€39.500

Chinees Restaurant Te Koop

Dorpstraat 67 65

9Picture(s)
300
Type Horeca:   Chinees Aiatisch restaurant met afhaalmogelijkheid.Status:Nieuw in verkoop: het betreft hier een exploitatie welke inclusief de Inventaris verkocht gaat worden.Soort/locatie:Dorpskern Giessenburg Plaats/ Regio:Gemeente Huurovereenkomst:Een nieuwe huurovereenkomst: model ROZ 2020/ 5 jaar met 5 optiejaren.Servicekosten/ VVE:Niet van toepassing.Bestemming:Horeca.
€60.000

Leerdam | Pizzeria

Kerkstraat 21

3Picture(s)
230
Gelegen in het centrum ligt deze mooie en gezellig ingerichte pizzeria. Wegens omstandigheden is de eigenaar van plan om zijn restaurant te verkopen. Deze populaire pizzeria heeft een terras aan de voorzijde en een gezellige bar voor afhalers. Tevens is de pizzeria populair voor het bestellen en bezorgen van pizza's in Leerdam.
Prijs op aanvraag

Bonaire | Kralendijk Sunshine Food & Drinks

9Picture(s)
100
Ter overname lunchroom met heerlijk terras en uitzicht over de Caribische zee.Sunshine Bonaire, gelegen aan de prachtige Oceanfront Boulevard van Bonaire, biedt een heerlijke ervaring voor liefhebbers van verfrissende mango smoothies en smaakvolle clubsandwiches.Bijna gelegen aan de aanleg stijger van de cruise terminal waar in 2024 elke dag een cruise zal aan leggen.
Prijs op aanvraag

Cateringsbedrijf De Gelegenheid

Prisma 100 B7

6Picture(s)
122
Ter overname zeer goed lopend cateringsbedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Noord Oost Kwadrant. Dicht bij de op en afrit van de A15 richting Dordrecht en Gorinchem.Wat betreft het bezorgen en aanrijden erg gemakkelijk maakt om de bestellingen weg te brengen of het bedrijf te bezoeken.
Prijs op aanvraag

Curacao Willemsstad | toplocatie restaurant met seaview uitzicht

Waterfortstraat 7

5Picture(s)
190
Ter overname via Makelaar in horeca.nl dit prachtig gelegen restaurant in Curacao | Willemstad in het Waterfort.De prachtige locatie heeft een schitterend terras met uitzicht op de haven en de Caribbean Sea. Het vormt met nog andere restaurant de uitgaansplaats om heerlijk te genieten van een Cocktail of lunch of diner. Het buiten terras heeft ca. 100 zitplaatsen en is gedeeltelijk overdekt.
Prijs op aanvraag

Ridderkerk | ter overname Deli Fresh lunchroom

Ridderhof 76

17Picture(s)
115
Deze top locatie ligt in het winkelcentrum van Ridderkerk " Ridderhof" het betreft een hoekpand met rondom bekende winkels zoals: action, Lidell en tezamen met de andere 140 winkels deel uit maakt van een druk bezocht winkelcentrum.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT! Beleggingspand Leerdam

Veerstoep

4Picture(s)
320
Ter overname Beleggingspand voor de lange termijn.met stabiele huurder met de juiste formules. Dit pand is goedonderhouder en wordt verkocht doordat de pandeigenaar gaat emigreren naar Amerika. Hij heeft dan minder tijd en aandacht voor dit beleggingspand.
Prijs op aanvraag

Mexicaanse keuken Taco Mundo

toulonselaan 12

7Picture(s)
175
Makelaar in Horeca.nl biedt ter overname aan deze zeer goed lopende Taco Mundo in Dordrecht. De locatie ligt op een zeer gunstige plaats in Dordrecht. Het centrum maar ook de buitenwijken zijn vanuit deze locatie zeer goed te bereiken.
Prijs op aanvraag

Lunchroom op droomlocatie Giessenburg

Doetseweg 43

14Picture(s)
100
Makelaar in  Horeca.nl biedt ter overname aan: lunchroom Lekker eten en drinken.Gelegen in het rustige dorp Giessenburg ligt in de Graanbuurt deze gezellige lunchroom.  Lekker eten en drinken maakt onderdeel uit van ca. 27  kleine winkels van woonaccessoires, kleding, antiek, bloemenshop, sieradenshop, banketaria enz enz. .
€70.000

Gorinchem | Brasserie met groot terras op A1 locatie

Grote Markt 5

9Picture(s)
175
Ter overname deze  toplocatie op het uitgaansplein van Gorinchem. Op het drukke en gezellige horecaplein ligt dit eetcafe / Cinco waar 's avonds wat later een DJ de sfeer maakt. De zaak ligt op de hoek van het plein en heeft een eiland terras wat zomers zeer druk bezocht wordt. De serre die aan de voorzijde is geplaatst zorgt er voor dat de gasten het gehele jaar gezellig buiten kunnen zitten.
Prijs op aanvraag

Bierbrouwerij en Brewpub

1Picture(s)
450
Ter overname aangeboden door Makelaar in Horeca.nl:deze prachtige brouwerij met brewpub in een schitterend monumentaal pand!Het bedrijf is gestart in 2018 als professionalisering van een “hobby brouwer” en heeft sindsdien een mooie naam en merk opgebouwd. Met als resultaat een sterke merknaam en grote bekendheid in de regio.
Prijs op aanvraag

Te koop Pannenkoeken restaurant

1Picture(s)
215
Ter overname aangeboden zeer druk pannenkoekenhuis.Ligt in de nabijheid van een zeer mooi en bekend kasteel waar in de omgeving veel campings liggen.Dit pannenkoekenhuis vormt te samen met andere horecagelegenheiden het hele jaar een trekpleister voor de vele toeristen en recreanten.Veel maken dan ook een fietstocht door de prachtige bossen die op steenworp afstand bewandeld kunnen worden.
Prijs op aanvraag

Gorinchem | ter overname Griekse bezorglocatie op toplocatie

Molenstraat 1

4Picture(s)
0
Deze Griekse topzaak is een bekende in Gorinchem en omgeving. De locatie is een tripel A locatie. Gelegen in een hoekpand aan de Grote Markt te Gorinchem, ligt dit Mediterraanse horecabedrijf  "Gyros".Ligging.
Prijs op aanvraag
26 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen