Uw zoekresultaten

Nieuwsartikelen

Te hoge huur horecapand ten opzichte van collega?

Als u een horecaruimte huurt, kan het lonen om uw maandelijkse huur eens te vergelijken met een andere horecaondernemer in uw straat. De wet biedt voor horecaruimten nl. het recht om de huurprijs te corrigeren. Hoe werkt dit?

Kinderen en jeugdigen, wanneer inroosteren?

Wie is wie? De Arbeidstijdenwet (ATW) zegt dat iemand die jonger is dan 16 jaar een kind is en 16- en 17-jarigen jeugdigen worden genoemd.

Veiligheid in uw horecazaak; een ongeluk zit in een klein hoekje..

U bent als eigenaar of exploitant verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. Hoe kan ik hier het best op inspelen?

Nieuwe horecamedewerker, wat moet u regelen!

Welke vijf stappen zijn er te volgen. U bent verplicht een horecamedewerker te screenen voordat hij/zij aan de slag gaat!  De boetes zijn er hoog wanneer blijkt dat er geen werkvergunning is verstrekt.

Kan ik bij u even mijn mobiel opladen?

Steeds vaker vraagt er een klant of ze misschien even hun telefoon kunnen opladen. Maar wat doet u dan als dit gevraagd wordt? Meestal wordt er daarom gedacht aan een oplaadpunt omdat u uw klanten niet teleur wilt stellen.

Emballage en statiegeld, een verborgen kostenpost?

Emballage is vaak een onderschatte kostenpost in de horeca. Maar waarom is het nu belangrijk?

Strandbeurs 8 november

Dinsdag 8 november is de dag waarop Strand Nederland een inspiratie/strandbeurs organiseert. Heel toepasselijk dient het Inspirium in Breda als decor voor deze dag waarop u verschillende workshops kunt volgen of langs kunt gaan bij meerdere leveranciers.

Hoe kan u omgaan met recensies op internet?

Terecht of onterecht, iedere horecaonderneming krijgt op een gegeven moment te maken met ontevreden gasten. Natuurlijk probeert u eruit te komen, maar daar zit nu juist het probleem dat lukt niet altijd. Hoe moet u nou eigenlijk omgaan met negatieve recensies op internet?

Hoe haalt u meer omzet uit uw offertes

Bent u als enige in de race voor een opdracht en vraagt de klant een offerte om alles nog even zwart op wit te zetten?

Belangrijke informatie voor cameratoezicht

Het is een vervelende ontwikkelingen die steeds groter word: het plegen van diefstal door “gasten”. Daarnaast wilt een werkgever ook de veiligheid van zijn werknemers en de gasten waarborgen. U besluit camera’s te plaatsen, maar mag dit wel? Hoe ziet het met de privacy? Wanneer mag ik een camera plaatsen? Wat mag ik met de beelden doen?

Subsidie op een leer-werkplek

Bent u van plan een medewerker aan te nemen die nog met zijn opleiding bezig is? Dan kunt u mogelijk €2.700,- per leer-werkplek aan subsidie krijgen! Wat moet u daarvoor doen? Welke belangrijke kenmerken moet u in de gaten houden?

Verkeersboetes zonder belasting vergoeden!

Vaste flitser, mobiele flitser of parkeerboetes, iedereen is er waarschijnlijk wel eens mee in aanraking gekomen! Maar is het mogelijk verkeersboetes van u zelf belastingvrij te betalen? Is het mogelijk om boetes van uw werknemers belastingvrij te betalen?

Meer kans op een hypotheek!

Door een toename van nieuwe aanbieders in de financiële sector, krijgen de banken in Nederland het zwaarder. Wat is hierin nou de kans voor horecaondernemers? Wat zijn belangrijke zaken om op te letten?

Digitale menukaart

Een digitale menukaart is tegenwoordig één van de grote trends. Wat zijn nu de mogelijkheden? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat vindt de fiscus hiervan?

Nieuwe Hygiënecode Horeca

Het tweede kwartaal van 2016 begint met een belangrijke wijziging voor horecabedrijven. Vanaf 1 april 2016 is het voor horecabedrijven verplicht zich te houden aan de nieuwe Hygiënecode van de KHN.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vergelijk aanbiedingen