Uw zoekresultaten

Cafetaria in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam

Zuidplein hoog 518

QR Code
Object Omschrijving

Makelaar in horeca.nl biedt ter overname aan:  zeer drukke Verhage Zuidplein cafetaria  ligt centraal in het overdekte winkelcentrum ligt op de bovenverdieping tussen de modewinkels. De met rolluiken afsluitbare praktische fastfood zaak heeft een counter voor directe verkoop en een prachtige zitruimte om de heerlijke menu’s of andere snacks op te eten of gezellig wat te drinken. De bereidingsruimte is slim ingericht om met weinig personeel toch de zaak te overzien en de gasten te bedienen.

Het moderne interieur is comfortabel en nodigt uit om gezellig te zitten en wat (snel) te eten.

Ligging:

De ligging van het horecabedrijf is uitstekend te noemen en ligt op de winkelgalerij, verdieping tussen de 155 diverse andere MKB-winkels en bekende winkelketens.
Onder de winkels zijn betaalde parkeermogelijkheden zeer goed te bereiken en bieden mogelijkheid de auto en of ander vervoermiddel dichtbij te parkeren. Ook met de metro of het openbaar vervoer is het winkelcentrum gemakkelijk te bereiken.

Formule Verhage:

Formule Verhage is een franchiseformule, wat betekent dat alle stores worden geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers ofwel franchisenemers. In ruil voor een maandelijkse vaste franchise fee krijgen zij de beschikking over de naam, expertise, ervaring en knowhow van de Verhage Horeca Groep.

Bij Formule Verhage bieden we volledige ondersteuning bij alle uitdagingen die op je pad (kunnen) komen, zodat jij je puur kan richten op de ontwikkeling van jouw zaak, jouw personeel en jezelf. Dit betreft onder andere marketing en communicatie, personeelsbeleid, inkoop, opleidingen, boekhouding en financiën.

 

Inmiddels bestaat de Formule Verhage uit een team van ruim 44 franchisenemers en meer dan 900 medewerkers. De organisatie wordt door maar liefst 43 stores vertegenwoordigd in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Utrecht. De winkels worden bevoorraad door onze eigen groothandel: Verhage Food Service.

Bij de juiste en geschikte kandidaat wordt uiteraard in een gesprek op het hoofdkantoor alles toegelicht. Ook meewerken in een van de andere vestigingen is mogelijk om de organisatie beter te leren kennen.

Opmerking:

Bij de juiste horecaondernemer (ster) is de organisatie “Formule Verhage” bereidt om een deel van de overname som te financieren, zodat er wat makkelijker kan worden overgenomen, dit wanneer er wat minder eigen vermogen beschikbaar is.

 

Over het overdekte winkelcentrum:

Zuidplein is al jaren een bekend winkelcentrum waar jaarlijks veel bezoekers uit de omliggende woonplaatsen naar toe komen.
Naast 155 winkels met grote diversiteit in topmerken en horecagelegenheden shopt het winkelend publiek bovendien bij slecht, warm en koud weer. Tevens beschikt het winkelcentrum over 1400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling en een bus- /metrostation waar men gemakkelijk hun vervoermiddel kan parkeren.

Basis Gegevens
Object Titel : Cafetaria in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam
Object Pagina Titel : Toplocatie met veel bezoekers en vaste gasten.
Object Type : Cafetaria
Type : Te Koop
Object ID : 1200
Dossier Nr. : MIH 1505
Prijs : Prijs op aanvraag
Oppervlakte : 190 m²
Locatie
Adres : Zuidplein hoog
Huisnummer : 518
Postcode : 3083 BM
Plaatsnaam : Rotterdam
Land : Nederland
Ligging :
te koop cafetaria

Screenshot

Omgeving
Winkelcentrum
Zitplaatsen
Terras aanwezig? : Ja
Binnen : 48
Buiten : 9
Woning
Woning aanwezig? : Nee
Verplichtingen
Leveranciers : Nee
Speelautomaten : Nee
Cafetaria Te Koop
  • Object ID : 1200
  • Oppervlakte : 190 m²
Prijs op aanvraag
Horecamakelaar
Makelaar In Horeca B.V.
Weide 5, 4206 CH Gorinchem
Contact

Vergelijk aanbiedingen