Uw zoekresultaten

Properties

Loek Borsje
Loek Borsje
  • M
Makelaar In Horeca B.V.
Makelaar In Horeca B.V.
Weide 5, 4206 CH Gorinchem
Sorteer Op
  • Listing ID
  • Built up Area
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum
  • Featured
Grid
List

Sint Maartensdijk | Dorpshuis | partycentrum | verenigingsgebouw { zal

Sportlaan 2 d

7Picture(s)
250
Sport- en Gemeenschapscentrum "Haestinge"Haestinge is gelegen in het Zeeuwse dorpje Sint-Maartensdijk en biedt ruimte om te vergaderen, een cursus te volgen of een bedrijf te presenteren. Maar Haestinge omvat meer. Naast een exclusieve vergaderlocatie is Haestinge vooral ook een dorpscentrum en dus voor iedereen toegankelijk.
Prijs op aanvraag

Poortugaal | Ter overname bij druk metrostation

Hofhoek 43

7Picture(s)
64
Ter overname: Gelegen bij het bus- en Metrostation van Poortugaal ligt dit vrijstaande paviljoen met groot terras. Het paviljoen met exploitatie wordt ter overname aangeboden.
Prijs op aanvraag

Gezocht horecakoppel voor goedlopende cafetaria over te nemen.

2Picture(s)
70
Discreet in de verkoop deze goedlopende cafetaria. De ondernemer(s) is (zijn) van plan om met pensioen te gaan en wil graag deze goedlopende, gezellige en tip top onderhouden cafetaria aan een nieuwe ondernemer overdragen. Na jaren met plezier te hebben gewerkt, willen zij het stokje overdragen aan een andere (beginnende)  cafetaria ondernemer in spe.
€80.000

Cafetaria in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam

Zuidplein hoog 518

12Picture(s)
190
Makelaar in horeca.nl biedt ter overname aan:  zeer drukke Verhage Zuidplein cafetaria  ligt centraal in het overdekte winkelcentrum ligt op de bovenverdieping tussen de modewinkels. De met rolluiken afsluitbare praktische fastfood zaak heeft een counter voor directe verkoop en een prachtige zitruimte om de heerlijke menu’s of andere snacks op te eten of gezellig wat te drinken.
Prijs op aanvraag

Montfoort | Pizzeria met terras.

Keizerstraat 33

5Picture(s)
80
Da Pino is al ca 20 jaar bekend als Italiaans restaurant in Montfoort en omgeving. Het is een druk bezochte gezellig ingerichte pizzeria met tevens een fietsenbezorgdienst voor pizza's.Momenteel hebben zij ook schnitzels van de " Schnitzelkoning" op het menu staan. Deze zijn in korte tijd ook zeer populair geworden en worden regelmatig tezamen met pizza's besteld.
€49.500

Brasserie met apart afhaalgedeelte

Kerkbuurt 43 b

13Picture(s)
250
Makelaar in Horeca.nl biedt ter overname aan: gelegen in de Drechtsteden een geweldige locatie in het winkelgebied van Sliedrecht. Naast de Hema en de action te samen met lunchroom Tikkie Bijzonder, is dit een ideale plek voor een brasserie om heerlijk te genieten van een drankje of lekker te eten.
Prijs op aanvraag

Hardinxveld Giessendam | moderne cafetaria met hoge omzet te koop

Den Bogerd 26

10Picture(s)
185
Door Makelaar in Horeca.nl b.v. goedlopende en bekend staande cafetaria ter overname aangeboden.Gelegen in Hardinxveld-Giessendam in het kleine winkelcentrum tegenover Albert Hein en in de winkelgalerij tussen Primera en Supermarkt " Dirk" ligt deze ca. 100 m2 grote cafetaria.De grote winkelpui werkt uitnodigen om hier binnen te stappen.
Prijs op aanvraag

Los strandpaviljoen te koop ca. 300m2

7Picture(s)
300
Aangeboden per oktober dit jaar strandpaviljoen ca 300m2 . Wegens aanschaf van een groter paviljoen.Momenteel nog te zien op het strand in Scheveningen. ( op afspraak) Het paviljoen wordt in de 2de week van oktober van het strand gehaald en kan dan (in overleg ) worden overgenomen.Het paviljoen bestaat uit:Vloer Geïmpregneerde houten onderslagen,  Vurenhouten onderring, fins vuren vloerplaten2.
€39.500

Lelystad te huur ca. 500m2 cascohorecaruimte op zeer drukke locatie Th

Agorabaan 12

4Picture(s)
500
Te huur in het  stadshart | Theaterkwartier van nieuw ontwikkeld leisure centrum van Lelystad.Toeristische highlights in Lelystad!Een groener en gezelliger AgorahofAgorahof wordt straks een groener en gezelliger plein, met nieuwe bestrating, bomen en meer groen. We hopen daarmee dat Agorahof een plek is waar jong en oud graag samenkomen. Beeldkwaliteit speelt een grote rol bij deze ontwikkeling.
Prijs op aanvraag

Chinees Restaurant Te Koop

Dorpstraat 67 65

9Picture(s)
300
Type Horeca:   Chinees Aiatisch restaurant met afhaalmogelijkheid.Status:Nieuw in verkoop: het betreft hier een exploitatie welke inclusief de Inventaris verkocht gaat worden.Soort/locatie:Dorpskern Giessenburg Plaats/ Regio:Gemeente Huurovereenkomst:Een nieuwe huurovereenkomst: model ROZ 2020/ 5 jaar met 5 optiejaren.Servicekosten/ VVE:Niet van toepassing.Bestemming:Horeca.
€60.000

Bonaire | Kralendijk Sunshine Food & Drinks

9Picture(s)
100
Ter overname lunchroom met heerlijk terras en uitzicht over de Caribische zee.Sunshine Bonaire, gelegen aan de prachtige Oceanfront Boulevard van Bonaire, biedt een heerlijke ervaring voor liefhebbers van verfrissende mango smoothies en smaakvolle clubsandwiches.Bijna gelegen aan de aanleg stijger van de cruise terminal waar in 2024 elke dag een cruise zal aan leggen.
Prijs op aanvraag

Cateringsbedrijf De Gelegenheid

Prisma 100 B7

6Picture(s)
122
Ter overname zeer goed lopend cateringsbedrijf gevestigd op het bedrijventerrein Noord Oost Kwadrant. Dicht bij de op en afrit van de A15 richting Dordrecht en Gorinchem.Wat betreft het bezorgen en aanrijden erg gemakkelijk maakt om de bestellingen weg te brengen of het bedrijf te bezoeken.
Prijs op aanvraag

Curacao Willemsstad | toplocatie restaurant met seaview uitzicht

Waterfortstraat 7

5Picture(s)
190
Ter overname via Makelaar in horeca.nl dit prachtig gelegen restaurant in Curacao | Willemstad in het Waterfort.De prachtige locatie heeft een schitterend terras met uitzicht op de haven en de Caribbean Sea. Het vormt met nog andere restaurant de uitgaansplaats om heerlijk te genieten van een Cocktail of lunch of diner. Het buiten terras heeft ca. 100 zitplaatsen en is gedeeltelijk overdekt.
Prijs op aanvraag

Ridderkerk | ter overname Deli Fresh lunchroom

Ridderhof 76

17Picture(s)
115
Deze top locatie ligt in het winkelcentrum van Ridderkerk " Ridderhof" het betreft een hoekpand met rondom bekende winkels zoals: action, Lidell en tezamen met de andere 140 winkels deel uit maakt van een druk bezocht winkelcentrum.
Prijs op aanvraag

VERKOCHT! Beleggingspand Leerdam

Veerstoep

4Picture(s)
320
Ter overname Beleggingspand voor de lange termijn.met stabiele huurder met de juiste formules. Dit pand is goedonderhouder en wordt verkocht doordat de pandeigenaar gaat emigreren naar Amerika. Hij heeft dan minder tijd en aandacht voor dit beleggingspand.
Prijs op aanvraag

Gorinchem | Restaurant horecastraat en met havenuitzicht

Langendijk 17

7Picture(s)
108
VERHUURD!Eigen beheer. Ideaal horeca bedrijf om met zijn tweeën er een top bedrijf van te maken. Geschatte reële omzet ligt rond de 5 a 6 ton per jaar.Dit prachtige restaurant  is gelegen in de binnenstad en aan een van de gezellige winkelstraten van Gorinchem. Met een terras aan de binnenhaven is dit dé plaats om te genieten van een drankje of maaltijd.
Prijs op aanvraag

Sliedrecht | Cafetaria te koop aan jachthaven op toplocatie

Merwestraat 1 a

6Picture(s)
215
VERKOCHT!cafetaria boven de jachthaven van Sliedrecht.Deze geweldige locatie ligt op een absolute A1 locatie. Het terras rondom het paviljoen heeft een gezellige uitstraling en is met zo'n 70 zitplaatsen in de zomer bezet. Door de combinatie van afhalen aan de voorzijde en het aparte restaurantgedeelte  en terras boven de jachthaven, maakt dit een unieke en graag bezochte uitgelegenheid is.
Prijs op aanvraag

Verhuurd IJssalon in de winkelstraat van Werkendam

Hoogstraat 34

11Picture(s)
70
Makelaar in Horeca.nl biedt ter overname aan:Goedlopende IJssalon met bereidingsruimte. De ijssalon ligt in de drukke winkelstaat van Werkendam. Gezien de ligging en bekendheid wordt deze ijssalon erg veel bezocht. Gezocht ondernemers koppel (kan ingewerkt worden) die deze prachtige ijssalon wil voortzetten.
€45.000
77 ObjectenPer Pagina

Vergelijk aanbiedingen